ΝΑΤΟ: Χαιρετίζει τις προσπάθειες για αποκλιμάκωση της έντασης στο βόρειο Κόσοβο

ΝΑΤΟ: Χαιρετίζει τις προσπάθειες για αποκλιμάκωση της έντασης στο βόρειο Κόσοβο

«Το ΝΑΤΟ χαιρετίζει τις προσπάθειες για αποκλιμάκωση της έντασης στο βόρειο Κόσοβο» αναφέρει η εκπρόσωπος της Συμμαχίας, Οάνα Λουντζέσκου, με ανάρτησή της στο twitter.

«Αναμένουμε από όλα τα μέρη να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους», συμπλήρωσε.

Τέλος, η κ. Λουντζέσκου σημείωσε ότι «οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο (NATO-KFOR) παρακολουθούν στενά και είναι έτοιμες να επέμβουν εάν χρειαστεί, σύμφωνα με την εντολή του ΟΗΕ για διατήρηση της ελευθερίας μετακίνησης».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE