ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Δεν είναι τόσο τιτάνια προσπάθεια η αλλαγή, χρειάζεται πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Δεν είναι τόσο τιτάνια προσπάθεια η αλλαγή, χρειάζεται πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα»

Τη διαβεβαίωση ότι τα πράγματα θα αλλάξουν με την εκλογή του μετέφερε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, στον χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στο εκλογικό του επιτελείο στη Λευκωσία. Σημείωσε, εξάλλου, ότι η αλλαγή «δεν είναι τόσο τιτάνια προσπάθεια».

Το μόνο που χρειάζεται για την αλλαγή αυτή «είναι ενσυναίσθηση, πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα και τα έχουμε και τα τρία», είπε απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, φίλους, συνεργάτες και υποστηρικτές. «Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε τα πράγματα ως έχουν», πρόσθεσε ο κ. Μαυρογιάννης.

Έχοντας την κόρη του, Αθηνά, στο πλευρό του, ο Αντρέας Μαυρογιάννης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και οικογενειακή ευτυχία, ενώ πρόσθεσε και την ευχή «σε λίγες εβδομάδες να γιορτάσουμε και τη νίκη και πάνω απ’ όλα την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας». Σημείωσε, δε, ότι δεν πρόκειται για νίκη απλώς σε κάποιο αγώνα, αλλά επίτευξη του στόχου «να πάει ο τόπος μπροστά». «Μόνο εμείς μπορούμε να πάρουμε τον τόπο μπροστά», πρόσθεσε, αναφέροντας ότι ένας βασικός άξονας του στόχου είναι η ταχεία λύση του Κυπριακού.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, Βουλευτές του κόμματος, καθώς και μέλη του επιτελείου και υποστηρικτές του κ. Μαυρογιάννη.

Νωρίτερα, ο κ. Μαυρογιάννης συναντήθηκε στο επιτελείο του με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Οργάνωσης Αποκατάστασης Παθόντων και Αναπήρων Πολέμου, τα οποία, όπως είπε, του μετέφεραν τους προβληματισμούς τους για ελλιπή μέριμνα από πλευράς του κράτους. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, σημείωσε ότι τα μέλη της Οργάνωσης έθεσαν ζήτημα δυσμενούς αντιμετώπισής τους, σε σχέση με άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις παθόντων.

«Έχουμε εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα αυτό από την παρούσα κυβέρνηση και είναι, κυρίως, μία προσέγγιση επίλυσης προβλημάτων», ανέφερε ο κ. Μαυρογιάννης. Εξήγησε, δε, ότι στόχος είναι να οριστεί αρμόδιο άτομο για να δέχεται και να διαχειρίζεται κατάλληλα τα αιτήματα, καθώς τα προβλήματα εντοπίζονται σε επίπεδο διαδικασιών και γραφειοκρατίας, όπως είπε, και μπορούν να επιλυθούν χωρίς κόστος.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top