ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντά στον Δρουσιώτη η Αστυνομία – «Η Δύναμη δεν εμπλέκεται στο όλο θέμα»

Απαντά στον Δρουσιώτη η Αστυνομία – «Η Δύναμη δεν εμπλέκεται στο όλο θέμα»

Την απόσυρση του βιβλίου του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία» ζητούν στελέχη της Αστυνομίας, υποστήριξε σήμερα ο ίδιος ο συγγραφέας, όμως η Αστυνομία δηλώνει στο ΚΥΠΕ ότι δεν έχει σχέση με το θέμα.

Όπως ανέφερε κ. Δρουσιώτης σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το αίτημα για απόσυρση του βιβλίου εδράζεται στο ότι αναφορές του βιβλίου «επιρρίπτουν ψευδείς ευθύνες στα τέσσερα μέλη της Αστυνομίας».

Ο κ. Δρουσιώτης υποστήριξε επίσης ότι «η καταφυγή των τεσσάρων στελεχών...σε δικηγόρο για ένα υπηρεσιακό θέμα δεν μπορεί να έγινε χωρίς συνεννόηση με την ηγεσίας της Αστυνομίας» και χαρακτήρισε «πρωτοφανές το φαινόμενο η Αστυνομία αντί να διερευνά τις υποθέσεις να απειλεί με δικαστικά μέτρα το θύμα μιας σοβαρότατης εγκληματικής ενέργειας».

Κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση του κ. Δρουσιώτη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε πως η Δύναμη δεν εμπλέκεται στο όλο θέμα.

«Είναι κάποια μέλη μας, τα οποία, όπως κάθε πολίτης στη Δημοκρατία, έχουν κάθε δικαίωμα να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους, όταν αυτά θίγονται», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως, στην ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, ο Μακάριος Δρουσιώτης σημείωσε πως το αίτημα για απόσυρση του βιβλίου από τα βιβλιοπωλεία γίνεται τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top