Φωτιά Λεμεσός: Τη Δευτέρα στο Προεδρικό οι Αμερικάνοι εμπειρογνώμονες
Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, με την ομάδα των Αμερικανών εμπειρογνωμόνων για τα θέματα των πυρκαγιών, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τι κάνει μια φωτογραφία αμφιλεγόμενη; Τα ναρκωτικά; Το σεξ; Το γυμνό; Τέχνη για μερικούς, σοκαριστική για άλλους, είναι τα συμφραζόμενα, το τοπίο, το περιεχόμενο που κάνουν τέτοιες εικόνες να αποκτούν μια κάπως ιδιαίτερη αξία.
Από την «άβολη» δουλειά της Sally Mann με το κορίτσι που καπνίζει, στη γυμνή Μαντόνα που κουλουριάζεται αγκαλιά με δυο άντρες στο κρεβάτι του πάθους. Ονόματα όπως Nobuyoshi Araki, Sally Mann, Steven Meisel, Philip diCorcia, Momo Ocabe είναι μερικούς από τους φωτογράφους που προκαλούν τη μεγαλύτερη ταραχή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις