Η κακοκαιρία… έκοψε την περίφραξη του σταδίου της Αγίας Νάπας - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Η κακοκαιρία… έκοψε την περίφραξη του σταδίου της Αγίας Νάπας - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Διαφόρων ειδών προβλήματα δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία που έπληξε τις περιοχές Παραλιμνίου, Πρωταρά και Αγίας Νάπας.

Αποτέλεσμα των έντονων καιρικών φαινομένων, ήταν όπως αποκοπεί η περίφραξη του γηπέδου της Αγίας Νάπας.

Δείτε τη φωτογραφία του ThemaOnline από το σημείο:

Όπως ανέφερε ο Υπουργός, συνολικά μέχρι αυτή την στιγμή έχει γίνει διάσωση 35 ατόμων που είχαν εγκλωβιστεί στα νερά και έχουν ρυμουλκηθεί πέραν των 60 αυτοκινήτων που κινδύνευσαν λόγω του υψομέτρου του νερού. Πρόσθεσε ότι μαζί με τις πέραν των 200 κλήσεων που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, γίνεται αμέσως αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος που εστιάζεται κυρίως στην περιοχή του Παραλιμνίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE