Βολές ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη, Νικόλα και Σιζόπουλο - «Μόνο παρήγορο, επόμενος ΠτΔ θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου»

Βολές ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη, Νικόλα και Σιζόπουλο - «Μόνο παρήγορο, επόμενος ΠτΔ θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου»

Βολές κατά του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη, του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου και του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, εξαπέλυσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «η κατάσταση στο επιτελείο του κ Χριστοδουλίδη αρχίζει πλέον να καταντά κωμική. Από τη μια ο ίδιος ο κ. Χριστοδουλίδης μοιράζει Yπουργεία και υπόσχεται σε όλους συμμετοχή στην κυβέρνησή του».

«Από την πλευρά ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος», συνεχίζει η ανακοίνωση, «απευθύνεται στους ψηφοφόρους της δεξιάς με το δήθεν δίλημμα Χριστοδουλίδης ή αριστερά. Και την ίδια ώρα, ο κ Σιζόπουλος δηλώνει ευθαρσώς ότι εκλογή Χριστοδουλίδη θα θέσει τόσο τον Δημοκρατικό Συναγερμό όσο και το ΑΚΕΛ στην αντιπολίτευση».

«Το μόνο παρήγορο είναι δεν θα χρειαστεί ποτέ να εφαρμόσουν τα αλληλοσυγκρουόμενα σχέδια τους. Επειδή επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου», καταλήγει ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE