ΕΛΛΑΔΑ

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο - Δείτε βίντεο

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο - Δείτε βίντεο

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μόσχατο το βράδυ της Δευτέρας (16/1), υπόθεση για την οποία έχει συλληφθεί η 47χρονη γυναίκα που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ και η οποία έχει ομολογήσει ότι έσπρωξε την καρέκλα στην οποία βρισκόταν το θύμα έχοντας περάσει στο λαιμό του μια αυτοσχέδια θηλιά.

Πριν από έξι χρόνια, το 2017, ο Νίκος Κομπόγιωργας, όπως ήταν το όνομα του 50χρονου, είχε διοργανώσει ποδοσφαιρικούς αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό προκειμένου να ενισχυθούν οι άπορες οικογένειες του δήμου Μοσχάτου.

Τότε ο 50χρονος είχε εμφανιστεί στο γήπεδο μαζί με τις δύο κόρες του και είχε μιλήσει για τη συνεισφορά του στο φιλανθρωπικό παιχνίδι.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Θα μπορούμε να κάνουμε και περισσότερα όταν θα μας δίνεται η ευκαιρία, ήταν αυτό το παιχνίδι. Πήγαμε αρκετά καλά, μαζέψαμε πολλά πράγματα για τους συνανθρώπους μας εδώ στο Μοσχάτο. Είμαστε πάντα ευχαριστημένοι γιατί η αποδοχή κι εδώ από τους παλαίμαχους του Μοσχάτου και από τους ηθοποιούς ήταν με μεγάλη θέληση κι αυτός τους τιμάει. Κι εμάς από τη μεριά μας κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία θα το βάζουμε πάντα προτεραιότητα γιατί είναι η αγάπη που έχουμε για τον συνάνθρωπο» είχε δηλώσει σε τοπικό site του Μοσχάτου ο 50χρονος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Σύμφωνα με την δικηγόρο της 47χρονης που θα απολογηθεί την Πέμπτη (19/1) ο 50χρονος είχε πάρει χρήματα από την συλληφθείσα και από τα παιδιά της και την «εξαπατούσε για 10 χρόνια» με το συνολικό ύψος των χρημάτων να ανέρχεται σε 200.000 ευρώ.

Επιμένοντας στην «γραμμή» ότι η 47χρονη δεν βοήθησε στον απαγχονισμό του 50χρονου η δικηγόρος της είπε, τέλος, ότι «οι συνθήκες που έφτασε (σ.σ. ο 50χρονος) μέχρι τον απαγχονισμό είναι καταγεγραμμένες, προσπάθησε (σ.σ. η 47χρονη) να τον αποτρέψει και γι' αυτό χτύπησε». «Αυτό που δεν έχει φωτιστεί είναι ότι δεν είχε κίνητρο να τον σκοτώσει, ήθελε να μάθει που είναι τα χρήματα και εκείνος της είπε ότ τα χρήματα υπάρχουν» κατέληξε η δικηγόρος της γυναίκας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση όσον αφορά το έγκλημα στο Μοσχάτο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top