ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί δίνοντας πίστωση χρόνου στον ΟΑΥ

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί δίνοντας πίστωση χρόνου στον ΟΑΥ

Την αναστολή της λήψης μέτρων και των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών ανακοίνωσε ο Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) ώστε να δοθεί πίστωση χρόνου στον ΟΑΥ για να επεξεργαστεί ένα μοντέλο δίκαιης διαχείρισης της αποζημίωσης των φαρμακοποιών.

«Τόσο ο Υπουργός Υγείας όσο και ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΥ αναγνώρισαν το πρόβλημα που προέκυψε αναφορικά με την αποζημίωση των φαρμακοποιών από τον ΟΑΥ σε σχέση με την υπέρβαση των συμφωνημένων ετήσιων συσκευασιών φαρμάκων» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΦΣ.

Προστίθεται ότι ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΥ ζήτησε από τον Παγκύπριο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ) πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος του μήνα ώστε ο Οργανισμός να επεξεργαστεί μοντέλο δίκαιης διαχείρισης της αποζημίωσης των φαρμακοποιών και την υποβολή συγκεκριμένης πρότασης προς του φαρμακοποιούς.

Το Συμβούλιο του ΠΦΣ σε ένδειξη καλής θέλησης αποφάσισε την αναστολή της λήψης μέτρων και των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών δίνοντας την πίστωση χρόνου που ζητήθηκε μέχρι να λάβει την τελική πρόταση του ΟΑΥ, σημειώνεται. Ο ΠΦΣ θα κληθεί με το πέρας της χρονικής διορίας σε διαβουλεύσεις με τον ΟΑΥ και θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

365 ημέρες τον χρόνο στην στάνη και το άρμεγμα – Κύπρια άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία

«Αβέρτα» υπερωρίες οι Κύπριοι εργαζόμενοι – 1 στους 10 δουλεύουν πάνω από 49 ώρες την εβδομάδα

Δάκρυα χαράς στο J2US: Η επί σκηνής πρόταση γάμου - Δείτε βίντεο

Είχαν Άγιο - Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Πρόλαβαν να εξέλθουν τρία πρόσωπα

Νυκτοβάτες φαίνεται να έβαλαν φωτιά στον ιππόδρομο Λευκωσίας

Σοφία Χατζηπαντελή: «Ρίχνει» το instagram ποζάροντας ημίγυμνη για... τα γενέθλιά τηςΜήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top