LIKE ONLINE

Σόκαρε τους χρήστες του TikTok 21χρονη στο εξωτερικό όταν αποκάλυψε την ηλικία της κόρης της

Σόκαρε τους χρήστες του TikTok 21χρονη στο εξωτερικό όταν αποκάλυψε την ηλικία της κόρης της

Η «περίεργη» ιστορία της 21χρονης Nelson και της 15χρονης κόρη της έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο. Η Hunter Nelson, μια 21χρονη γυναίκα από την πολιτεία του Κεντάκι, έχει μια 15χρονη κόρη, με το κόσμο του TikTok να προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Σε ένα viral βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό της Nelson στο TikTok (@hunterenelson), φαίνεται να κάθεται σε ένα αυτοκίνητο και να φαίνεται να σκέφτεται τη ζωή. «Εγώ που οδηγώ στο δρόμο και συνειδητοποιώ ότι είμαι 21 ετών με μια 15χρονη», γράφει το κείμενο στην οθόνη.Η Nelson είπε επίσης ότι κανένας από τους γονείς ή το προσωπικό του λυκείου δεν την έπαιρνε στα σοβαρά.

@hunterenelson Answer to @typical.aubree ♬ original sound - Hunter

Το βίντεο, το οποίο είχε προβληθεί 8,2 εκατομμύρια φορές μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο, προκάλεσε σύγχυση στους θεατές - κυρίως επειδή η διαφορά ηλικίας δεν βγάζει και πολύ νόημα. Ένα άτομο έγραψε: «Περίμενε, την έκανες στα 6». «Ήσουν 6 όταν έκανες μωρό[;]», πρόσθεσε ένας άλλος, επαναλαμβάνοντας το ίδιο συναίσθημα. Ένας τρίτος έγραψε: «Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος στα 6!"

Απλά λέει ψέματα για την ηλικία της- μάλλον είναι γύρω στα 30».Ωστόσο η Nelson, προς αποκατάσταση της αλήθειας, κυκλοφόρησε ένα δεύτερο βίντεο για το θέμα, αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες της ασυνήθιστης κατάστασης γονέων της. Εξήγησε ότι δεν έκανε παιδί στα έξι της και ότι «κατέθεσε αίτηση για την κηδεμονία" της ετεροθαλής αδελφής της, Gracie, η οποία ζούσε στη Βόρεια Καρολίνα».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top