ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Απόλυτα σεβαστή η απόφαση του ΔΗΣΥ» - H υπόσχεση που έδωσε (BINTEO)

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Απόλυτα σεβαστή η απόφαση του ΔΗΣΥ» - H υπόσχεση που έδωσε (BINTEO)

"Είμαι αισιόδοξος από τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την κοινωνία. Εκεί μόνο μπορείς να αντιληφθείς πόσο καλά πηγαίνει η προσπάθεια", δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Omega.

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη χθεσινή απόφαση του Δημοκρατικού Συναγερμού, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση του Δημοκρατικού Συναγερμού και σας λέω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι θα ήθελα να είχα τη στήριξή του. Είχα αντιληφθεί από τη συνάντηση που είχα με τον κύριο Νεοφύτου ότι η κατεύθυνση θα ήταν αυτή, όπως ανακοινώθηκε χθες το βράδυ".

Σε ερώτηση του Μιχάλη Παυλίδη σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο, αλλά και τους χαρακτηρισμούς, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε:

"Σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία έδωσα μία υπόσχεση στον εαυτό μου, την οποία κράτησα μέχρι σήμερα. Ότι δεν θα προχωρήσω με δηλώσεις ή ενέργειες, ώστε να δημιουργήσω κλίμα πόλωσης και αντιπαράθεσης. Άκουσα τι ελέχθη χθες το βράδυ, όπως επίσης και τους χαρακτηρισμούς. Είμαστε σε μία προεκλογική εκστρατεία και ακούγονται αυτά τα πράγματα. Εκείνο που με ενδιαφέρει, όποια και αν είναι η απόφαση, είναι η επόμενη μέρα των εκλογών. Όποιο και αν ειναι το αποτέλεσμα, πόσο μάλλον αν εκλεγώ εγώ, η ενότητα του ΔΗΣΥ δεν θα επηρεαστεί σε καμία περίπτωση. Δεν υπαρχει θέμα διάσπασης. Εμάς, μας προβληματίζει η επόμενη μέρα, να δουλέψουμε όλοι μαζί, ώστε να ανταποκριθούμε σ αυτό που ζητά η κοινωνία".

Η επόμενη μέρα

"Την επομένη των εκλογών θα ζητήσω να μιλήσω με τον κύριο Νεοφύτου, τον κύριο Στεφάνου, με αυτούς που με στηρίζουν και εκείνους που δεν με στηρίζουν. Δεν  είναι σύνθημα η Κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής και θα δείτε στην πράξη, ότι υπάρχουν ικανοί σε όλους τους χώρους και θα είναι μέρος της δικής μας Κυβέρνησης. Τα προβλήματα δεν έχουν κομματική προέλευση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top