ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου απέρριψε αγωγή €24.000 σε βάρος του Σάββα Βέργα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου απέρριψε αγωγή €24.000 σε βάρος του Σάββα Βέργα

Απέρριψε με απόφασή του το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αγωγή, ύψους €24.000, σε βάρος του πρώην Δημάρχου Πάφου και Προέδρου του ΔΣ του Pafos Aphrodite Festival, Σάββα Βέργα, που κατέθεσε η εταιρεία Pafos Aphrodite Festival.

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία που ασχολείται με τη διοργάνωση και διαχείριση διεθνώς αναγνωρισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Πάφο αξίωνε από τον εναγόμενο, ο οποίος κατά τα έτη 2011, 2012 και 2014 ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣ της, το ποσό €24.067,00, που ισχυρίζεται πως της οφείλει.

Τα εισιτήρια που διαχειρίζονταν ο εναγόμενος, υπό την ιδιότητά του, χρεώνονταν στον ίδιο μέσω του λογισμικού συστήματος διαχείρισης εισιτηρίων, οι χρεώσεις γίνονταν με την έκδοση τιμολογίων και η εξόφληση πραγματοποιούνταν με τη λήξη των παραστάσεων, οπότε και εκδίδονταν αποδείξεις, προσθέτει.

Το Δικαστήριο στην απόφαση του αποφάνθηκε πως δεν αποδείχθηκε ότι ο εναγόμενος δεν εκπλήρωσε συγκεκριμένους όρους της συμφωνίας του με την Ενάγουσα ως προς την εκ μέρους της διάθεση των εισιτηρίων, που να απολήγει σε παράβαση κάποιας συμφωνίας μεταξύ τους. Δεν αποδείχθηκε επίσης πως ο εναγόμενος αποκόμισε συγκεκριμένο όφελος εις βάρος της ενάγουσας και πως η ενάγουσα υπέστη συγκεκριμένη ζημιά εξαιτίας κάποιας παραβατικής συμπεριφοράς του εναγόμενου στο πλαίσιο διάθεσης των εισιτηρίων, προστίθεται.

Το Δικαστήριο σημειώνει πως δεν υπάρχει ίχνος μαρτυρίας ότι η ενάγουσα ζημιώθηκε επειδή ο εναγόμενος μπορεί να μην διέθεσε στις εταιρείες από τις οποίες εξασφάλισε χορηγίες ισάξιο αριθμό εισιτηρίων.

Η αγωγή απορρίφθηκε με έξοδα υπέρ του εναγόμενου και εναντίον της ενάγουσας.

Σημειώνεται πως τον πρώην Δήμαρχο Πάφου εκπροσώπησε η δικηγόρος Ιωάννα Νεοφύτου από το γραφείο Μούζουρου & Νεοφύτου ΔΕΠΕ και το Pafos Aphrodite Festival οι δικηγόροι Αρ. Κορακίδου και Κ. Χριστοφόρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top