LIFESTYLE

Χωρίς ενοχές! Πού θα πάει απόψε η σπουδαία Κύπρια παρουσιάστρια; Διαβάστε πως δικαιολογείται μέσω FB

Χωρίς ενοχές! Πού θα πάει απόψε η σπουδαία Κύπρια παρουσιάστρια; Διαβάστε πως δικαιολογείται μέσω FB

Άστραψε και βρόντηξε για μία ακόμη φορά η γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια που και να θέλει δεν μπορεί να μην διεκδικήσει τα δίκια της και όπως μας έχει συνηθίσει να εκφραστεί δημόσια…

Με ένα πολύ ενδιαφέρον post στο λογαριασμό της στο Facebook, η Ελίτα Μιχαηλίδου αφού λέει με καυστικό τρόπο της άποψή της για τη σημερινή, κοινωνικοπολιτική κατάσταση στο νησί μας, ακολούθως αποκαλύπτει τα αποψινά της πλάνα.

Για κάποιους η εν λόγω δήλωση της παρουσιάστριας του ΡΙΚ μπορεί να χαρακτηριστεί ως προκλητική, αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της.

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε, για να καταλάβετε κι εσείς οι ίδιοι πως δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε:

«Ο ένας το μακρύ του ο άλλος το κοντό του, όσοι είμαστε -τόσες και οι απόψεις για τη λύση του Κυπριακού. Εάν εισακουστούν όλες, θα λέμε "πάλι με χρόνια με καιρούς", αλλά οι συγκυρίες, τώρα "παίζουν" και καλώς ή κακώς, δεν γίνεται να τα έχουμε όλα στο πιάτο-ας είχαμε το νου μας... Όποια λύση και η καλύτερη, και η ασφαλέστερη και η δικαιότερη, θα είναι μια ζόρικη αλλαγή, αλλά καιρός να αναπνεύσουμε παιδιά. Δεν πάει άλλο! Με στεναχωρεί όμως που αντί να συσπειρωνόμαστε-έχουμε αναπτύξει μια πολεμική αντιπαράθεσης. Βλαμμένη. Οσοι αρνητές, ας μας πουν τι θέλουν-και προπαντός πως θα το καταφέρουν αυτό που θέλουν... ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ: Θα πάω απόψε στον Πύργο του Οθέλλο!! Δεν πάναναι όλες οι σημαίες της κατοχής ... ΘΑ ΠΑΩ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ- ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΝΗΜΗ-ΟΞΥΓΟΝΟ-ΑΝΑΠΝΟΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ Η ΤΗΝ ΟΡΓΗ.»

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top