LIFESTYLE

Εθνικό ρεζίλεμα! Ποιά κυπριακή εκπομπή έγινε θέμα στην Ελλάδα; Νομίζουν πως είναι «ποιότητα»

Εθνικό ρεζίλεμα! Ποιά κυπριακή εκπομπή έγινε θέμα στην Ελλάδα; Νομίζουν πως είναι «ποιότητα»

Αχ Θεέ μου, τι μου έμελλε να διαβάσω μεσημεριάτικα και αναγκάστηκα να πιω μια σίκλα παγάκια για να συνέλθω…

Όπως είδαμε λοιπόν σε δημοσίευμα του ελληνικού people, οι συνάδελφοι εκεί γράφουν με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εκπομπή, που παρουσιάζει στην Κύπρο ο Γιώργος Αυτιάς.

Ναι σωστά υποψιαστήκατε, γράφουν για την τηλε-τόμπουλα του Extra, την πιο trash εκπομπή που παίζει αυτήν την περίοδο στην τηλεόραση! Δεν ήξεραν όμως, δεν ρώταγαν…;

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσιο το δημοσίευμα:

«Είναι γνωστό πως η κυπριακή τηλεόραση βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία. Δεν είναι τυχαίο που πολλές σειρές, που παίζονται σε ελληνικά κανάλια γυρίζονται ή έχουν παραγωγή στη Μεγαλόνησο.

Έλληνες ηθοποιοί φεύγουν συνεχώς για δουλειές στην Κυπριακή τηλεόραση, όμως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αυτιάς αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του και πιο ειδικά, στο κανάλι Extra της Κύπρου παράλληλα με την πρωινή εκπομπή του στο ΣΚΑΪ.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος παρουσιάζει το γνωστό τηλεπαιχνίδι Bingo, το οποίο μάλιστα σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Στο πλευρό του για το τηλεπαιχνίδι, βρίσκεται η Μαρία Μόργκαν-Νικολάου.

Το δημοσίευμα του «Secret», αναφέρει πως ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια, είναι εκείνο που αναδεικνύει περισσότερο το νέο του ρόλο. Εκτός βέβαια από τα παιχνίδια, ο Γιώργος Αυτιάς φιλοξενεί στο show και διάσημους καλλιτέχνες, με πιο πρόσφατη εμφάνιση, αυτή της Άντζελας Δημητρίου.

Σύμφωνα με όσα γράφοντα, το show, μετά την επιτυχία που είχε, θα έχει γυρίσματα εκπομπών μέχρι και τα Χριστούγεννα, ενώ πιθανώς να του δοθεί πιο ενισχυμένος ρόλος στο μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες από το show, που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα.»

Σ.Χ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η διαδικασία της απόφασης για την τρίτη θανατική ανάκριση, για τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποιος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από την γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top