ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση σε Δημόσια Παρουσίαση στο πλαίσιο εκπόνησης της Μελέτης Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον του Master Plan για την υλοποίηση μικτής ανάπτυξης αλληλοϋποστηριζόμενων χρήσεων στο Δήμο Λάρνακας

Πρόσκληση σε Δημόσια Παρουσίαση στο πλαίσιο εκπόνησης της Μελέτης Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον του Master Plan για την υλοποίηση μικτής ανάπτυξης αλληλοϋποστηριζόμενων χρήσεων στο Δήμο Λάρνακας

Το μελετητικό γραφείο YNB Consulting Ltd διοργανώνει Δημόσια Παρουσίαση με αντικείμενο τη Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον της Γενικής Χωροταξικής Μελέτης (Master Plan) για την υλοποίηση Μικτής Ανάπτυξης Αλληλοϋποστηριζόμενων Χρήσεων στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων στη Λάρνακα.

Η Δημόσια Παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2023 και η ώρα 17:00 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λάρνακα.

Η Δημόσια Παρουσίαση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 26(7) του Περί της Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Ορισμένα Έργα Νόμου (Ν.127(Ι)/2018) και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Ο σκοπός της Δημόσιας Παρουσίασης είναι η ενημέρωση του ενδιαφερόμενου κοινού αναφορικά με το συγκεκριμένο έργο και τις επιπτώσεις που πιθανόν να προκύψουν στο περιβάλλον από την υλοποίηση του. Επιπρόσθετα, σκοπός της παρουσίασης είναι να δοθεί η δυνατότητα, τόσο στην Αρμόδια Τοπική Αρχή, όσο και στο ενδιαφερόμενο κοινό να υποβάλουν ερωτήματα, σχόλια, προτάσεις και εισηγήσεις που σχετίζονται με τις επιπτώσεις του προτεινόμενου έργου στο περιβάλλον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top