Στη Γαλλία προσπάθησε να διαφύγει 26χρονος - Πήγε «κύριος» στο αεροδρόμιο με πλαστό διαβατήριο

Στη Γαλλία προσπάθησε να διαφύγει 26χρονος - Πήγε «κύριος» στο αεροδρόμιο με πλαστό διαβατήριο

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, το βράδυ της Δευτέρας, άνδρας παρουσιάστηκε στο Τμήμα Αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Πάφου με σκοπό την αναχώρησή του για την Γαλλία.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η βελγική ταυτότητα που παρουσίασε για να ταξιδέψει ήταν πλαστή.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 26χρονο ο οποίος διαμένει στην Κύπρο. Ο νεαρός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE