ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Επιτήδειοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι της Cyta και προτείνουν εναλλακτικές συνδέσεις σε πελάτες

Προσοχή: Επιτήδειοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι της Cyta και προτείνουν εναλλακτικές συνδέσεις σε πελάτες

Προσοχή συστήνει η Cyta στους πελάτες της καθώς επιτήδειοι εμφανίζονται δήθεν ως υπάλληλοί της, επισκέπτονται σπίτια και προτείνουν εναλλακτικές λύσεις σύνδεσης σε πελάτες.

Με σημερινή ανακοίνωση η Cyta αναφέρει ότι δέχεται το τελευταίο διάστημα διευκρινιστικά ερωτήματα, αλλά και παράπονα που αναφέρονται σε εκστρατεία, όπου τρίτοι επισκέπτονται σπίτια πελατών της ως δήθεν υπάλληλοι της Cyta και ζητούν να ενημερωθούν αν υπάρχουν τηλεφωνικές συνδέσεις ή σύνδεση διαδικτύου. Αφού ζητήσουν κάποιο μηνιαίο τηλεφωνικό λογαριασμό χρήσης, προσφέρονται να τους ενημερώσουν και να τους προτείνουν εναλλακτικές λύσεις.

Η Cyta διευκρινίζει και ενημερώνει το κοινό ότι δεν έχει προβεί σε καμιά τέτοια εκστρατεία και τα άτομα αυτά δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση προσωπικό της.

Μάλιστα, ενεργώντας κατά τρόπο που να καθίσταται πάντοτε άξια της εμπιστοσύνης του κοινού, σεβόμενη αρχές και αξίες, με τη δέουσα σοβαρότητα και σεβασμό προς τους πελάτες της, έγκαιρα και επίσημα ενημερώνει πάντοτε η ίδια το κοινό, για εκστρατείες της για νέα προϊόντα ή συνεργασίες που την αφορούν, μέσα από διαφανείς και δεοντολογικά ορθές διαδικασίες.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι για τη διαφύλαξη της φήμης και του καλού ονόματός της, η Cyta θα ενεργήσει ενάντια οποιουδήποτε προσπαθήσει να αποκομίσει επαγγελματικά οφέλη ή να ευνοήσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία ή συμφέρον τρίτων, με τη χρήση του ονόματος και της φήμης της.

Ως εκ τούτου, καλεί τους πελάτες της να φέρνουν σε γνώση της τέτοια περιστατικά. Επίσης, προτρέπει το κοινό να καταγγέλλει αμέσως τέτοια περιστατικά, τόσο στην Αστυνομία, όσο και στο Σύνδεσμο Καταναλωτών.

Ως πάγια τακτική προστασίας των πελατών της, αλλά και του κοινού γενικότερα, η Cyta καλεί όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τέτοια περιστατικά, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος επιτήδειοι προφασιζόμενοι ότι είναι δήθεν υπάλληλοι της Cyta, να επιδιώκουν και να επιτυγχάνουν πρόσβαση σε σπίτια πελατών μας, για αλλότρια συμφέροντα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top