ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στο ΑΚΕΛ - «Έφυγε» ο Σταύρος Χαραλάμπος, ιστορικό στέλεχος του Λαϊκού Κινήματος - «Διακρίθηκε για την αφοσίωση του στην ιδεολογία»

Θρήνος στο ΑΚΕΛ - «Έφυγε» ο Σταύρος Χαραλάμπος, ιστορικό στέλεχος του Λαϊκού Κινήματος - «Διακρίθηκε για την αφοσίωση του στην ιδεολογία»

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας - Κερύνειας ανακοινώνει με βαθύτατη θλίψη το θάνατο του Σταύρου Χαραλάμπους, ιστορικού στελέχους του ΑΚΕΛ και του Λαϊκού Κινήματος.

Ο Σταύρος Χαραλάμπους γεννήθηκε τον Απρίλη του 1929 στην Αναρίτα της Πάφου και εντάχθηκε στο ΑΚΕΛ το 1948. Αφιέρωσε τη ζωή του για το καλό της εργατικής τάξης και του τόπου. Εργαζόταν στην Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας μέχρι και την συνταξιοδότηση του, δεν έπαψε όμως στιγμή να βρίσκεται πρώτος στις δράσεις και του αγώνες του Λαϊκού Κινήματος.

Ο Σταύρος Χαραλάμπους συνέδεσε τη ζωή του με το ΑΚΕΛ. Διετέλεσε μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας, Γραμματέας της Επιτροπής Υπαίθρου του ΑΚΕΛ Λευκωσίας-Κερύνειας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ για δεκαετίες. Διακρίθηκε για την αφοσίωση του στην ιδεολογία και τις αξίες της Αριστεράς, για το ήθος και την ακεραιότητά του.

Το ΑΚΕΛ αποχαιρετά το σύντροφο Σταύρο Χαραλάμπους με σεβασμό και απέραντη ευγνωμοσύνη. Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Χαραλάμπους.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00 στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Μακεδονίτισσα. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές στο Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Λευκωσίας – Κερύνειας.

«Οι ζευγάδες φεύγουν, η σπορά μένει και καρπίζει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top