ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βία στα γήπεδα: Οι νομοθεσίες, οι κάμερες και οι ευθύνες - Αναμένονται ανακοινώσεις σήμερα από Υπ. Δικαιοσύνης

Βία στα γήπεδα: Οι νομοθεσίες, οι κάμερες και οι ευθύνες - Αναμένονται ανακοινώσεις σήμερα από Υπ. Δικαιοσύνης

Αυτή τη φορά απεύχομαι να κάνουμε μόνο συσκέψεις για να κάνουμε συσκέψεις δήλωσε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση», ανέφερε πως «έχουμε μια έκθεση γεγονότων που δόθηκε σε μένα και τον Πρόεδρο και θα συζητηθεί αύριο στο Υπουργικό Συμβούλιο. Μεταξύ άλλων ενδεχομένων να πρέπει να γίνουν και αλλαγές στη νομοθεσία».

Πρόσθεσε πως «ο Πρόεδρος έχει ήδη πάρει τις εισηγήσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης μαζί με την έκθεση γεγονότων. Σήμερα, θα ανακοινώσω τις δικές μου αποφάσεις σε επίπεδο Υπουργείου μέχρι το τέλος της μέρας».

«Ο Πρόεδρος ήταν κάθετος ότι θέλει να λυθεί αυτό το θέμα και εμένα αυτό μου λύνει τα χέρια για να μπορέσω να δώσω και κάποιες λύσεις που να μην είναι αρεστές σε κάποια σύνολα», είπε η Υπουργός.

Όπως ανέφερε, μόλις τελείωσε η συνάντηση με την ηγεσία της Αστυνομίας συνάντησα και εκπροσώπους της συντεχνίας των Αστυνομίας, το Σώμα Αστυνομικών Κύπρου.

«Την προσεχή Παρασκευή θα έχουμε συνάντηση με ΚΟΠ, ΚΟΑ, ΚΟΚ και άλλους εμπλεκόμενους φορείς καθώς έχουν και αυτοί τις δικές τους ευθύνες, όπως είχε και η Αστυνομία που δεν μπορούσε να συγκρατήσει όλο αυτό τον όχλο που είδαμε στο Στάδιο ‘Ελευθερία», τόνισε.

Υπάρχει και ένα ζήτημα με τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που δεν είχε το Στάδιο Ελευθερία γεγονός που δυσχεραίνει τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Όσον αφορά με το θέμα των Φυλακών, η Υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η έρευνα κατά Κατσουνωτού έρευνα που ξεκίνησε από το μηδέν, έχοντας στη διάθεσή της το υλικό το οποίο της διαβιβάστηκε μετά την έκδοση του πορίσματος Αιμιλιανίδη και το οποίο έπρεπε να επανεξετάσει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιώνΑυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top