ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΟΙΚ: Προοπτικές οικονομίας και επιτόκια συζήτησε με Κύπρου και Ελληνική

ΥΠΟΙΚ: Προοπτικές οικονομίας και επιτόκια συζήτησε με Κύπρου και Ελληνική

Τις προοπτικές της οικονομίας και τις προκλήσεις από την αύξηση των επιτοκίων, συζήτησε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός με τις διοικήσεις της Τράπεζας Κύπρου και της Ελληνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Κεραυνός είχε σήμερα ξεχωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου, Ευστράτιο – Γεώργιο Αράπογλου, ο οποίος συνοδευόταν από τον CEO της Τράπεζας, Πανίκο Νικολάου και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Τράπεζας, Ευριπίδη Πολυκάρπου.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κατά τις συναντήσεις συζητήθηκαν οι προοπτικές της οικονομίας και οι προκλήσεις που προκύπτουν από την αύξηση των επιτοκίων. Ανταλλάγησαν απόψεις και εκφράστηκε η θέληση για προσδιορισμό σε συνεργασία των κατάλληλων δράσεων, που θα βοηθήσουν στην άμβλυνση των προβλημάτων που δημιουργούνται, προς όφελος της οικονομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top