ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κύκλωμα με πλαστές άδειες οδήγησης - Χειροπέδες σε υπάλληλο του ΚΕΠ

Κύκλωμα με πλαστές άδειες οδήγησης - Χειροπέδες σε υπάλληλο του ΚΕΠ

Χειροπέδες σε 43χρονη δημόσια υπάλληλο του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολίτη πέρασε η Αστυνομία σχετικά με το κύκλωμα παραχώρησης αδειών οδήγησης σε αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, εντοπίζεται ότι αυτή παρέλαβε και τις 20 αιτήσεις των αλλοδαπών για ανανέωση των αδειών οδήγησης στις οποίες υπήρχαν πλαστογραφημένα έντυπα.

Παράλληλα προέκυψε μαρτυρία εναντίον 57χρονου ελληνοκύπριου από την Λεμεσό, ο οποίος ασχολείται  με την παροχή υπηρεσιών και εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη. Όπως φαίνεται βοηθούσε τον 65χρονο ελληνοκύπριο που ήδη τελεί υπό κράτηση.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί (4) Ε/Κ  και (5) αλλοδαποί ενώ καταζητούνται άλλοι (18) αλλοδαποί.

Αύριο οι δύο Ε/Κ, ο 65χρονος και η 43χρονη θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για αίτημα προσωποκράτησης τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top