Κατερίνα Καινούργιου: «Οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα»

Η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις, αναφέροντας πως δεν είναι η μόνη που έχει κάνει.

Απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο η παρουσιάστρια είπε: «Βρε Ανδρέα μου εδώ έξω μου λένε ότι είμαι άντρας κι έχω γίνει γυναίκα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει η Καινούργιου είναι πλαστική».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει».

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE