Τροχαίο με μοτοσικλετιστή στην Πάφο: Ποια η κατάσταση της υγείας του – «Ενδεχομένως να του έσωσε και τη ζωή…»

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή στην Πάφο: Ποια η κατάσταση της υγείας του – «Ενδεχομένως να του έσωσε και τη ζωή…»

Εκτός κινδύνου φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής ο 37χρονος μοτοσικλετιστής που συγκρούστηκε χθες με αυτοκίνητο σε κεντρική λεωφόρο στην Πάφο.

«Έφερε το κράνος του και αυτό ενδεχομένως να του έσωσε και τη ζωή», ανέφερε ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος σε ρεπορτάζ στον ALPHA.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κρατήθηκε για νοσηλεία και η κατάσταση της υγείας του μέχρι αυτή την ώρα κρίνεται εκτός κινδύνου», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 19:10 το απόγευμα της Δευτέρας (17/4), σε κεντρική λεωφόρο στην Πάφο.

Συγκεκριμένα κάτω από άγνωστες συνθήκες, μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα στο δρόμο Κισσόνεργα Πάφου κοντά στον Αρχαιολογικό χώρο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του μοτοσικλετιστή και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Τα μέλη της Αστυνομίας διερευνούν τις συνθήκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στις «ανεξέλεγκτες» ξένες επενδύσεις – Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο που έρχεται στη Βουλή

Τέλος στις «ανεξέλεγκτες» ξένες επενδύσεις – Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο που έρχεται στη Βουλή

Με ευρεία συναίνεση κομμάτων ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων, το οποίο αναμένεται να οδηγηθεί στην Ολομέλεια σε τρεις εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE