LIKE ONLINE

Οδηγός πήγε να προσπεράσει από δεξιά και... ήρθε η ολική καταστροφή – Δείτε βίντεο

Οδηγός πήγε να προσπεράσει από δεξιά και... ήρθε η ολική καταστροφή – Δείτε βίντεο

Αυτό που εκλείπει πολλές φορές από την καθημερινότητά μας, είναι η κοινή λογική και αυτή ήταν που έλαμψε με την απουσία της στη συγκεκριμένη περίπτωση του «βιαστικού» με το Audi, που εν τέλει έμεινε χωρίς αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του μαύρου Audi, πήρε ένα «σκληρό» μάθημα. Μάλλον κυριολεκτικά σκληρό, αφού «κατάφερε» να στριμωχτεί ανάμεσα στα τσιμεντένια ρείθρα της δεξιάς μεριάς του δρόμου και της φορτωμένης νταλίκας, ο οδηγός της οποίας πιθανότατα δεν μπορούσε να κάνει και πολλά για να αποφευχθεί το μοιραίο- για το Audi.

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο οδηγός του Audi δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ από το video που μοιράστηκε με το κοινό του ο χρήστης του Reddit, Sylon00, το ίδιο το αυτοκίνητο ήταν αυτό που… πλήρωσε το μάρμαρο.

Προφανώς, αυτή η απόπειρα προσπέρασης από δεξιά δεν ήταν και η πιο έξυπνη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει ο οδηγός του Audi, το οποίο μπορεί να του έσωσε τη ζωή αλλά το ίδιο μάλλον θα κριθεί ως μη επισκευαζόμενο μετά το… στρίμωγμα.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top