ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έσπασαν την ξύλινη κύρια είσοδο στο κτίριο του ΘΟΙ Λακατάμιας - Φρουρείται η σκηνή μετά την έκρηξη βόμβας

Έσπασαν την ξύλινη κύρια είσοδο στο κτίριο του ΘΟΙ Λακατάμιας - Φρουρείται η σκηνή μετά την έκρηξη βόμβας

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κτίριο του ΘΟΙ Λακατάμιας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλσαν στο ΚΥΠΕ, γύρω στις 02:00 σήμερα ακούστηκε έκρηξη στην περιοχή της Λακατάμιας και μετά την πληροφορία που δόθηκε άμεσα μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας στη σκηνή.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, μέλη του ΤΑΕ και της Αστυνομίας προέβησαν σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι η ξύλινη κύρια είσοδος οικήματος ήταν σπασμένη, ενώ από την έκρηξη σημειώθηκαν ζημιές τόσο στην κύρια είσοδο όσο και στο εσωτερικό των γραφείων, άγνωστου μέχρι στιγμής ύψους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται, ενώ οι εξετάσεις συνεχίστηκαν και σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σε ερώτηση με ποιο τρόπο σημειώθηκε η έκρηξη, οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως φαίνεται να τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο κτίριο.

Το ΘΟΙ δεν έχει καμιά σχέση με την έκρηξη, που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε συγκεκριμένο σημείο των εγκαταστάσεων του σωματείου, ούτε έχει διαφορές με κανένα και δεν εμπλέκεται σε καμιά ενέργεια που θα οδηγούσε σε τέτοιες πράξεις, αναφέρεται σε ανάρτηση των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΘΟΙ Λακατάμιας στην σελίδα τους στο Facebook.

«Αναφορικά με την κακόβουλη επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε συγκεκριμένο σημείο των εγκαταστάσεων του σωματείου μας, ως Δ.Σ. θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το ΘΟΙ δεν έχει καμιά σχέση με την εν λόγω ενέργεια, ούτε έχει διαφορές με κανένα και δεν εμπλέκεται σε καμιά ενέργεια που θα οδηγούσε σε τέτοιες πράξεις», αναφέρει στην ανάρτηση του.

Σημειώνει ότι οι εγκαταστάσεις του εστιατορίου ενοικιάζονται σε τρίτους, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη διαχείρισης τους.

«Διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για συνεργασία με τις αρχές για διαλεύκανση του συμβάντος», καταλήγουν στην ανάρτηση τους, οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου ΘΟΙ Λακατάμιας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top