ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφόρησαν οι νέοι κατάλογοι διακοπών της Let’s Go Tours by Amathus

Κυκλοφόρησαν οι νέοι κατάλογοι διακοπών της Let’s Go Tours by Amathus

Αυτό το καλοκαίρι πείτε Hello Summer… και ετοιμάστε βαλίτσες για νέους και αγαπημένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ατομικά ή οργανωμένα.

Απολαύστε διακοπές στην πανέμορφη Ελλάδα και τα Ελληνικά Νησιά με απευθείας πτήσεις για Σκιάθο, Κέρκυρα, Χανιά, Ρόδο, Πρέβεζα, Σαντορίνη, και Χαλκιδική ή ανακαλύψτε τον κόσμο με άνεση και σιγουριά με μια από τις οργανωμένες εκδρομές της Let’s Go Tours στην Ελλάδα, στην κοσμοπολίτικη Ευρώπη, την κοντινή μέση Ανατολή, την μαγευτική Ασία, και την μεθυστική Αμερική. Ξεχωρίζουν οι οργανωμένες εκδρομές για Παρίσι, Ρώμη/Φλωρεντία, Πράγα, Βελιγράδι, Μπαλί, Ινδία, και Βιετνάμ.

Για τους λάτρεις της κρουαζιέρας ζητήστε το εξειδικευμένο κατάλογο κρουαζιέρων και πείτε Hello Cruises… Επιβιβαστείτε για απολαυστικές κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο από Λεμεσό με τα κρουαζιερόπλοια πολυτελείας Rhapsody of the Seas και MSC Musica ή επιλέξτε μια κρουαζιέρα fly & cruise στη Δυτική Μεσόγειο, τα Νορβηγικά Φιόρδ και τις Βαλτικές Πρωτεύουσες με τα καλύτερα κρουαζιερόπλοια και ποταμόπλοια στον κόσμο.

Στους καταλόγους θα βρείτε επιλογές για όλα τα γούστα από 5 μέχρι 11 μέρες, με τιμές που αρχίζουν από μόνο €319 το άτομο για 5 μέρες στη Ρόδο, και με τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει η Let’s Go Tours by Amathus. Επωφεληθείτε από την έκπτωση έγκαιρης προκράτησης για κρατήσεις μέχρι 5 Μαΐου, δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια, δωρεάν υπηρεσία χαμένης αποσκευής, δωρεάν πάρκινγκ στο αεροδρόμιο Λάρνακας και όχι μόνο. Πάρτε την τύχη στα χέρια σας και παίξτε τα παιχνίδια των καταλόγων για να κερδίσετε €500 έκπτωση στο ταξίδι σας.

 

Όλα τα πακέτα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τον βιώσιμο τουρισμό, την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική στήριξη των τοπικών κοινοτήτων στους προορισμούς υποδοχής. Σε όλα τα ταξίδια μας πάμε Let’s Go Green για προστασία των ωκεανών, των δασών, των ζώων και της τοπικής κουλτούρας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τους καταλόγους από τα γραφεία της Let’s Go Tours by Amathus, 77778277 ή να τους κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή από την σελίδα www.letsgotours.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top