Καρέ-καρέ η ανάσυρση της σορού του άτυχου τουρίστα που έπεσε από βράχο στην Αγία Νάπα - Δείτε βίντεο

Καρέ-καρέ η ανάσυρση της σορού του άτυχου τουρίστα που έπεσε από βράχο στην Αγία Νάπα - Δείτε βίντεο

Βίντεο από την ανάσυρση της σορού του άτυχου 49χρονου τουρίστα, που έπεσε από βράχο στην Αγία Νάπα, ανάρτησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, στην επιχείρηση ανάσυρσης του άτυχου άνδρα συμμετείχαν μέλη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου 'Λοχία Αδάμου Αδάμού´και μέλη της ΕΜΑΚ.

Δείτε βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο 49χρονος άνδρας έπεσε από ύψος στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφία, στη Γέφυρα των Ερωτευμένων στην Αγία Νάπα.

Μετά από ταυτοποίηση της σορού, διαφάνηκε ότι πρόκειται για 49χρονο τουρίστα από τη Σουηδία, ο οποίος διέμενε μόνος του σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Όπως ανέφερε χθες (29/4) σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, ο άτυχος άνδρας «βρισκόταν στην συγκεκριμένη γέφυρα και προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο κενό βάθους δέκα περίπου μέτρων».

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE