Όταν ο Κάρολος την είχε «πει» ποδοσφαιρικά στον Τέρενς Κουίκ

Όταν ο Κάρολος την είχε «πει» ποδοσφαιρικά στον Τέρενς Κουίκ

Με μια «φαρμακερή» ατάκα ο Κάρολος είχε αποστομώσει τον Τέρενς Κουίκ, σε παλαιότερη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Πριν από ακριβώς πέντε χρόνια, ο Βασιλιάς Κάρολος (Πρίγκιπας τότε) είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και τον είχε υποδεχθεί ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.

Κατά την υποδοχή στο αεροδρόμιο, ο υφυπουργός Εξωτερικών συστήθηκε στον πρίγκιπα της Ουαλίας αναφέροντας δύο πράγματα: το όνομά του, αλλά και ότι υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Γεια σας, καλώς ήρθατε στην Ελλάδα. Ονομάζομαι Τέρενς Κουίκ. Και επίσης, είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» ανέφερε ο δημοσιογράφος με τον Κάρολο, ο οποίος είναι οπαδός της Μπέρνλι να χαμογελάει με νόημα.

Και στη συνέχεια να του την «λέει» ποδοσφαιρικά με την παρακάτω ατάκα: «Ναι, αλλά το πρωτάθλημα φέτος το πήρε η Μάντσεστερ Σίτι!».

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE