Ο… απρόσμενος «λαθρεπιβάτης» που καθυστέρησε μια πτήση για πάνω από 4 ώρες

Ο… απρόσμενος «λαθρεπιβάτης» που καθυστέρησε μια πτήση για πάνω από 4 ώρες

Έχουμε ακούσει πια για διάφορους «περίεργους» λόγους που μπορεί να καθυστερήσει μια πτήση. Αν πρόκειται για απρόσκλητους επισκέπτες από το ζωικό βασίλειο, συνήθως φίδια είναι αυτά που τρυπώνουν κάπου στο αεροπλάνο και δημιουργούν προβλήματα.

Αυτή τη φορά όμως, ένα σμήνος μελισσών είναι αυτό που καθυστέρησε μια πτήση της Delta για πάνω από 4 ώρες!

Οι επιβάτες στο αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον ήταν έτοιμοι να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο όταν ενημερώθηκαν ότι υπήρχε ένα άλλο… γκρουπ που είχε «καταλάβει» το αεροσκάφος, αυτό των μελισσών!

Οι μέλισσες, όπως αναφέρει το NBCnews, οι μέλισσες είχαν προσκολληθεί στο φτερό του αεροσκάφους. Σε φωτογραφίες που ανέβασαν επιβάτες στα social media φαίνεται όντως σχεδόν όλο το φτερό καλυμμένο από τις μέλισσες.

 

«Οι μέλισσες είχαν προφανώς συζήτηση για τις συνθήκες πτήσης» – Η ανακοίνωση της Delta

Με μια χαριτωμένη δήλωση η αεροπορική εταιρεία εξήγησε τους λόγους της καθυστέρησης της πτήσης και απολογήθηκε στους επιβάτες.

 

 

«Οι μέλισσες άραξαν στο φτερό και συζητούσαν τα τελευταία νέα για τις συνθήκες πτήσης στο αεροδρόμιο» ανέφερε η Delta.

«Έχοντας κατά νου την ευημερία των μελισσών και το να διασφαλίσουμε ότι όλες οι επιφάνειες ήταν καθαρές, έπρεπε αναγκαστικά να καθυστερήσουμε την αναχώρηση της πτήσης».

Υπάλληλοι του αεροδρομίου κατάφεραν να απομακρύνουν τις μέλισσες από το φτερό του αεροπλάνου με χρήση ειδικού εξοπλισμού

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.