Αύριο η κηδεία του κοριτσιού δώδεκα μηνών που «έσβησε» στη Λεμεσό – Η παράκληση της οικογένειας

Αύριο η κηδεία του κοριτσιού δώδεκα μηνών που «έσβησε» στη Λεμεσό – Η παράκληση της οικογένειας

Αύριο, Τετάρτη 10 Μαΐου, θα κηδευτεί το άτυχο 12 μηνών βρέφος που απεβίωσε την Δευτέρα (08/05), στη Λεμεσό.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια, ενώ παράκληση της είναι να παρευρεθούν όλοι με άσπρες φανέλες, Θα γίνονται εισφορές για το νέο σπιτάκι της μικρής Μαρίας μας και για φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Υπενθυμίζεται ότι το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αφού παρουσίασε συμπτώματα σηψαιμίας μετά από μηνιγγίτιδα ενώ υπέφερε από ψηλούς πυρετούς

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στην ζωή, το κοριτσάκι δυστυχώς απεβίωσε.

Ανάλυση - Εκλογές Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις και οι προοπτικές για το Κυπριακό - Τι «ξημερώνει» η επόμενη μέρα

Αυτά είναι τα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Κύπρο μετά το τέλος της πανδημίας - Όσα ισχύουν για μάσκες, τεστ, κρούσματα και επαφές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE