LIFESTYLE

Πήρε θέση και ο Μαυρίκιος για το 4άρι στην Eurovision - «Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα»

Πήρε θέση και ο Μαυρίκιος για το 4άρι στην Eurovision - «Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε το 4αρι που έδωσε η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στην Κύπρο στη Eurovision, καθώς και τις δηλώσεις του Victor Vernicos στις κάμερες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Super Katerina».

«Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα. Να συνέλθω από αυτό που έβλεπα. Καθόμουν εδώ έξω στον κήπο Σάββατο βράδυ έβλεπα τη Eurovion με παρέα. Και όταν ήρθε το 4αρι. Άκουσα εδώ όλη τη γειτονιά να γιουχάρει με το 4άρι. Δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό να συμβαίνει», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Πραγματικά, δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης εδώ πέρα. Τους έχει κάνει εντύπωση σε όλους. Πώς αδίκησαν αυτό το παιδί; Μιλάμε για παράφορη αδικία. Δεν ξέρω ποιος, τι, γιατί και για ποιον λόγο;», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Για το ότι δεν θα γίνει ένσταση από πλευράς Κύπρου, απάντησε: «Εμένα με στεναχωρεί που δεν θα γίνει ένσταση, ως Κύπριο καλλιτέχνη. Εγώ αν ήμουν Andrew Lamprou δεν θα το δεχόμουν με τίποτα. Άλλο πράγμα είναι η αξιοπρέπεια κι άλλο η παράφορη αδικία. Πρέπει να το ψάξουμε αυτό».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top