Δημήτρης Μπάσης: Υπήρξε παρασκήνιο για να τραγουδήσει άλλος τους «Ψίθυρους καρδιάς»

Δημήτρης Μπάσης: Υπήρξε παρασκήνιο για να τραγουδήσει άλλος τους «Ψίθυρους καρδιάς»

Για την περιοδεία που έκανε στην Αμερική με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την εμπειρία του να τραγουδάει για τους Έλληνες του εξωτερικού μίλησε ο τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης, στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4». «Είναι άλλο το συναίσθημα να τραγουδάς για τους Έλληνες του εξωτερικού» είπε χαρακτηριστικά.

«Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε ακούγοντας Καζαντζίδη στη Γερμανία» είπε ακόμη ο ίδιος μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια στην ξένη χώρα.

«Ξεκίνησα να τραγουδάω ως ψάλτης» είπε, αναφερόμενος στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

«Άρχισα να “την ακούω” όταν μου είπε ο Κραουνάκης για την Πρωτοψάλτη» επισήμανε, για τη συνάντησή του με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

«Κατέβηκα με οτοστόπ στην Αθήνα για να με ακούσει η Αλκ. Πρωτοψάλτη» αφηγήθηκε, ως προς το πώς κατέβηκε στην Αθήνα για να περάσει από οντιστιόν από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Ο Δημήτρης Μπάσης μίλησε και για τους πρώτους μήνες διαμονής του στην Αθήνα, αποκαλύπτοντας: «Νόμιζα ότι είχα έρθει στην Αθήνα προσωρινά».

Μίλησε για το πώς και πότε άλλαξε το όνομά του. «Άλλαξα το όνομά μου όταν πρωτοξεκίνησα στο Κιλκίς» είπε.

«Οι γονείς μου ήρθαν να με ακούσουν μετά από 7 χρόνια» είπε ακόμη για το γεγονός ότι οι γονείς του δεν ήταν πολύ σύμφωνοι με την ενασχόλησή του με το τραγούδι.

«Έμαθα να λέω “όχι” σε ό,τι δεν μου ταιριάζει» ανέφερε ακόμη. «Η ταυτότητά μου γράφει ακόμα… Μπίμπασης» αποκάλυψε.

«Απογοητεύτηκα που δεν μου έκανε δίσκο ο Στ. Κραουνάκης» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Είχε παίξει παρασκήνιο να τραγουδήσει άλλος τους “Ψίθυρους Καρδιάς”» έκανε γνωστό ο Δημήτρης Μπάσης. «Είχα επιλέξει άλλο τραγούδι για τους τίτλους στο σήριαλ» είπε.

«Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι τραγουδιστής του ενός τραγουδιού» είπε ακόμη ο Δημήτρης Μπάσης.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE