Master Chef: Μάχη στο χωριό - Η «Miss Γκούρα» και το... φαγητό για τον Κουτσόπουλο τζούνιορ - Δείτε βίντεο

Master Chef: Μάχη στο χωριό - Η «Miss Γκούρα» και το... φαγητό για τον Κουτσόπουλο τζούνιορ - Δείτε βίντεο

Στο δεύτερο σκέλος της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef κλήθηκαν να αναμετρηθούν η μπλε και η κόκκινη ομάδα το βράδυ της Παρασκευής.

Στο πρώτο στάδιο της τελευταίας διήμερης Ομαδικής Δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής του Star, οι δυο ομάδες κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα χορτοφαγικό μενού υψηλής γαστρονομίας, με πρωταγωνιστές τα αυτοφυή μανιτάρια, τα βότανα και τα λαχανικά, που βρίσκουμε στην ελληνική ύπαιθρο, ενώ στη δεύτερη ημέρα αυτής της δοκιμασίας, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν τις δυο ομάδες στο πανέμορφο χωριό Γκούρα, στο Δήμο Σικυωνίων της Κορινθίας.

Δείτε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE