ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φαίδωνος για διακίνηση ναρκωτικών από περιστέρια: «Είχα ενημερώσει τον Κατσουνωτό πριν ενάμιση χρόνο – Μου είχε πει δεν υπάρχει ούτε ένα»

Φαίδωνος για διακίνηση ναρκωτικών από περιστέρια: «Είχα ενημερώσει τον Κατσουνωτό πριν ενάμιση χρόνο – Μου είχε πει δεν υπάρχει ούτε ένα»

«Πυρά» κατά της Αστυνομίας εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος έκανε λόγο για έλλειψη αποφασιστικότητας και έλλειψη οργάνωσης από τα μέλη της Δύναμης, όσο αφορά καταγγελίες που έκανε ο ίδιος τόσο στο παρελθόν, όσο και την περασμένη Παρασκευή (19/05) για υποθέσεις ναρκωτικών στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο», ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε στις καταγγελίες που είχε κάνει στην Αστυνομία στο παρελθόν για το πρόβλημα διακίνησης ναρκωτικών στην επαρχία του αναφέροντας ότι, «τα ξέρουν και το χειρότερο είναι ότι πας να κάνεις καταγγελία και σου λένε, μη τα λες σε εμένα, πήγαινε πες το στην ΥΚΑΝ. Αν δεν πάω στην ΥΚΑΝ, δεν είναι αρκετό ότι σου το είπα εσένα να τους ενημερώσεις;», διερωτήθηκε προσθέτοντας ότι, «την πληροφορία τη δίνει ο Δήμαρχος μιας πόλης, όταν τους καλούν πολίτες δίνουν σημασία;»

Αυτό που έχω συμπεράνει, συνέχισε, «είναι ότι τα γνωρίζουν. Αυτό που είναι το πρόβλημα είναι η έλλειψη αποφασιστικότητας, η έλλειψη οργάνωσης και η έλλειψη κάποιων ικανών ατόμων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φαίδωνος.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη καταγγελία που έφερε στο «φως» με φωτογραφίες ο κ. Φαίδωνος, για διακίνηση ναρκωτικών με περιστέρια στην Πάφο, είπε πως προτού το πει δημόσια, είχε καταγγείλει αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, πριν από ενάμιση χρόνο, στον τότε Διοικητή της ΥΚΑΝ, Μιχάλη Κατσουνωτό.

Όπως ανέφερε ο κ. Φαίδωνος, «τον είχα ενημερώσει πολύ έγκαιρα και μου είπε επί λέξη ότι, έλεγξαν την περίπτωση και δεν υπάρχει ούτε ένα περιστέρι».

Υπενθυμίζεται ότι, σε ανάρτησή του ο κ. Φαίδωνος την Παρασκευή (19/05) παρουσίασε φωτογραφίες με τα εν λόγω περιστέρια αναφέροντας ότι, «φωτογραφίες από Πάφο. Η μεταφορά ναρκωτικών γίνεται και με περιστέρια αφού με drone κινδυνεύουν να γίνουν αντιληπτοί. Οι αρμόδιοι γνωρίζουν εδώ στην Πάφο και στην Λευκωσία και το ερώτημα είναι γιατί δεν πράττουν κάτι; Οι ποσότητες προς παράδοση τοποθετούνται στα πόδια των περιστεριών. Σχετικές δηλώσεις αλλά και ενημέρωση των αρμοδίων έκανα και πριν ενάμιση χρόνο και τοποθετούνται τίποτα».

Δείτε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top