ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φαίδωνας Φαίδωνος: Αύτα είναι τα περιστέρια που διακινούν ναρκωτικά στην Πάφο - Δείτε φωτογραφίες

Φαίδωνας Φαίδωνος: Αύτα είναι τα περιστέρια που διακινούν ναρκωτικά στην Πάφο - Δείτε φωτογραφίες

Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, τις φωτογραφίες με τα περιστέρια που χρησιμοποιούνται για μεταφορά ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Δημάρχου σε περιοχή της Πάφου, πρόσωπο γνωστό στις Αρχές τον απείλησε κατά της ζωής του, μετά από έντονη συζήτηση που είχαν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι, «εδώ και έξι χρόνια έχουμε δώσει ειδοποίηση επιβολής γιατί κάποιος έχει κτίσει μέσα σε ζώνη προστασίας του περιβάλλοντος, κάποιες αποθήκες και κάποια κλουβιά για σκυλιά και περιστέρια». Συνεχίζοντας, αφού προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς περί ποινικών αδικημάτων από πλευράς συγκεκριμένων πολιτών, ο κ. Φαίδωνος είπε ότι «σήμερα ενώ είμασταν εδώ για να καθαρίσουμε την περιοχή και εντοπίσαμε ότι πάνω στην κοίτη του αργακιού έχει κατασκευαστεί ένα κλουβί με περιστέρια». 

Ο κ. Φαίδωνος κατήγγειλε ότι στο συγκεκριμένο υποστατικό, γίνεται εμπορία ναρκωτικών με περιστέρια. Όπως ανέφερε και στην ανάρτηή του, «η μεταφορά ναρκωτικών γίνεται και με περιστέρια. Οι αρμόδιοι γνωρίζουν εδώ στην Πάφο και στην Λευκωσία και το ερώτημα είναι γιατί δεν πράττουν κάτι; Οι ποσότητες προς παράδοση τοποθετούνται στα πόδια των περιστεριών. Σχετικές δηλώσεις αλλά και ενημέρωση των αρμοδίων έκανα και πριν ενάμιση χρόνο και πάλι δεν έγινε τίποτα».

Αξίζει να αναφερθεί όιτ, μετά την καταγγελία του Δημάρχου περί απειλών, οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 35χρονου και αναμένεται να συλληφθεί.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top