ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταστράφηκε υπνοδωμάτιο οικίας από φωτιά - Στο νοσοκομείο προληπτικά δύο άτομα

Καταστράφηκε υπνοδωμάτιο οικίας από φωτιά - Στο νοσοκομείο προληπτικά δύο άτομα

Δύο γυναίκες, εισέπνευσαν καπνούς από φωτιά που ξέσπασε από αναμμένο καντήλι σε υπνοδωμάτιο κατοικίας στη Κοινότητα Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας, με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς και αυτές να μεταφερθούν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «γύρω στις 12.50 το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Μαϊου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου για φωτιά σε κατοικία στην Κοινότητα Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες διεφάνη ότι η φωτιά είχε ξεσπάσει σε υπνοδωμάτιο της κατοικίας».

Πρόσθεσε ότι «από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο ενώ επηρεάστηκε και η τοιχοποιία άλλων δωματίων. Η ένοικος της κατοικίας είναι ηλικίας 80 ετών και μαζί με τη συνοδό της εισέπνευσαν καπνό, με αποτέλεσμα στη σκηνή να κληθεί ασθενοφόρο μέλη του οποίου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «και οι δύο γυναίκες διακομίσθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για εξετάσεις».

Εξάλλου σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής αναφέρει ότι «για κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας. Οι πυροσβέστες πέτυχαν είσοδο στην κατοικία με αναπνευστικές συσκευές και κατάφεραν να σβήσουν τη πυρκαγιά».

Σύμφωνα με την ανάρτηση «τα αίτια της πυρκαγιάς «διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από καντήλι που διατηρείτο αναμμένο σε συγκεκριμένο χώρο της κατοικίας».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top