ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερντογάν: «Η κάλπη της 14ης Μαΐου απάντησε στους συκοφάντες της αντιπολίτευσης και στον ξένο Τύπο»

Ερντογάν: «Η κάλπη της 14ης Μαΐου απάντησε στους συκοφάντες της αντιπολίτευσης και στον ξένο Τύπο»

«Απάντηση» σε όσους έκαναν λόγο για «δικτατορία» στην Τουρκία, καθώς και στα «συκοφαντικά πρωτοσέλιδα του διεθνή Τύπου» έδωσε το αποτέλεσμα των εκλογών της 14ης Μαΐου, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ταγίπ Ερντογάν.

Τονίζοντας ότι η εκλογική διαδικασία στη χώρα υπήρξε καθοριστική για την κατανόηση αμέτρητων αληθειών, ο Ερντογάν ανέφερε: «Δεν είδαμε μόνο τη δύναμη της τουρκικής δημοκρατίας στην κάλπη στις 14 Μαΐου, αλλά γίναμε επίσης μάρτυρες του ξεφουσκώματος των ψεύτικων αντιλήψεων. Ποιες ήταν λοιπόν αυτές; Ήταν οι συκοφαντίες περί "δικτατορίας" στην Τουρκία. Ήταν οι ύπουλες ψυχολογικές πιέσεις από τον διεθνή Τύπο. Ήταν τα ψέματα και οι εξαπατήσεις που επαναλάμβανε η αντιπολίτευση. Ήταν η πολιτική του φόβου που τροφοδοτήθηκε από τον πρόεδρο του CHP και την παρέα του».

«Αποδείξαμε ότι οι ισχυρισμοί περί δικτατορίας είναι καθαρή ανοησία. Δείξαμε ότι το έθνος μας δεν μπορεί να επηρεαστεί από τα εξώφυλλα των περιοδικών. Δείξαμε ότι η βούληση του τουρκικού έθνους δεν μπορεί να αλυσοδεθεί. Δείξαμε ότι οι εκλογές δεν μπορούν να κερδηθούν με ψέματα, συκοφαντίες και φόβο. Εκτός από πολλά άλλα γεγονότα, δείξαμε για άλλη μια φορά σε όλο τον κόσμο το επίπεδο ωριμότητας της δημοκρατίας μας τα τελευταία 21 χρόνια και την προνοητικότητά μας. Το πετύχαμε αυτό μαζί με 85 εκατομμύρια ανθρώπους, ανεξάρτητα από το ποιο πολιτικό κόμμα ψήφισαν. Ελπίζω ότι μετά την 28η Μαΐου, όλα αυτά τα επιτεύγματα της χώρας μας θα συνεχιστούν. Μαζί, θα το πάμε πολύ πιο μακριά» συμπλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top