Στη Μολδαβία μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Στη Μολδαβία μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο στο Κισινάου, της Μολδαβίας, όπου θα συμμετάσχει στη 2η Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την Ενέργεια και τη Συνδεσιμότητα, στην οποία θα συμμετέχουν, επίσης, αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων από  το Βέλγιο, τη Νορβηγία, τη Βουλγαρία, τη Μάλτα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Σλοβενία, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και εκπρόσωποι από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει, επίσης, διμερείς συναντήσεις, ενώ θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας, όπου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης που θα προηγηθούν.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη θα συνοδεύουν στο Κισινάου, η Διευθύντρια του Διπλωματικού του Γραφείου κα Μαριλένα Ραουνά και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.