ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς: Το οδόφραγμα Κοκκίνων να κρατηθεί ψηλά στην ατζέντα των συναντήσεων του ΠτΔ

Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς: Το οδόφραγμα Κοκκίνων να κρατηθεί ψηλά στην ατζέντα των συναντήσεων του ΠτΔ

Επιστολή απέστειλε εκ νέου σήμερα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη - συνοδευτική του υπομνήματος που επιδόθηκε στον εκπρόσωπο των ΗΕ στην Κύπρο στο πλαίσιο της ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας που διενήργησαν κάτοικοι του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς και Πύργου Τηλλυρίας, το περασμένο Σάββατο - ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως.

Στην επιστολή του ο κ. Οδυσσέως ευχαρίστησε αρχικά εκ μέρους των Τοπικών Αρχών και των κατοίκων των διαμερισμάτων Πόλης Χρυσοχούς και Τηλλυρίας τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση τους που έθεσε και πάλι το αίτημα για διάνοιξη ου δρόμου Κοκκίνων στον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και στην αρμόδια Επιτροπή των Οδοφραγμάτων, όπως αναφέρει

Ένα διαχρονικό αίτημα, συνεχίζει στην επιστολή του ο Δήμαρχος Πόλης, το οποίο ήρθε επιτέλους η ώρα να ικανοποιηθεί.

Παράκληση μας, είπε ο κ. Οδυσσέως, “είναι το θέμα να κρατηθεί ψηλά στην ατζέντα των συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ακιντζί, αλλά και της αρμόδιας Τεχνικής Επιτροπής των Οδοφραγμάτων”.

Το υπόμνημα που συνόδευε την επιστολή για τη διάνοιξη του οδοφράγματος των Κοκκίνων, υπογράφηκε από το Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς και τους κοινοτάρχες Πωμού και Πύργου Τηλλυρίας εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής για τη διάνοιξη του οδοφράγματος των Κοκκίνων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top