ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Αυτοί που αντιδρούν στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι πρακτικά ο κυριότερος λόγος να διδάσκεται!

Αυτοί που αντιδρούν στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι πρακτικά ο κυριότερος λόγος να διδάσκεται!

Έχετε προσέξει ότι εκείνοι που ανακατεύονται στα σεξουαλικά των άλλων ανθρώπων είναι συνήθως αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα; Από τους incels, τους σκατόψυχους μισάνθρωπους και τις Ελένες Λουκά αυτού του κόσμου μέχρι τους μεγαλόσχημους παπάδες και καλόγερους, άνθρωποι που έχουν ελάχιστη ή καθόλου ανάμειξη με το σεξ λόγω κολλημάτων, θρησκοληψίας, ακραίου συντηρητισμού ή απλά επειδή δεν βρίσκουν, επιμένουν να κρίνουν, να σχολιάζουν και να προσπαθούν να καθοδηγήσουν, ελέγξουν και χειραγωγήσουν τις σεξουαλικές ζωές των άλλων, από τη σεξουαλική ταυτότητα και τα σεξουαλικής φύσεως εγκλήματα μέχρι τα ζητήματα φύλου, το σεξ στην τέχνη και πιο πρόσφατα, τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία.

Ειδικά με την τελευταία το κακό παράγινε αυτές τις μέρες με τη διάδοση ενός βίντεο όπου μια αρχιψέκα τύπισσα απαγγέλλει διάφορες εμετικές αισχρότητες που ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνονται στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ενώ στην πραγματικότητα βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο στη νοσηρή φαντασία της. Από το ότι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση «προωθεί τις πρόωρες σεξουαλικές σχέσεις στα νήπια και αφαιρεί την παιδική τους αθωότητα» και «τα παιδιά θα ενθαρρύνονται να εκφράζουν σεξουαλικές ανάγκες από ηλικία 4 με 6 ετών και θα διδάσκονται την ομοφυλοφιλία» μέχρι ότι «παιδιά 9-12 χρονών ενθαρρύνονται ότι είναι εντάξει να έχουν την πρώτη τους σεξουαλική επαφή σε τόσο μικρή ηλικία», στο ίντερνετ έχει κηρυχθεί ένας “ιερός πόλεμος” με ανακρίβειες, σκόπιμη παραπληροφόρηση, κινδυνολογία, δαιμονοποίηση της ενημέρωσης και αφορισμούς που επεκτάθηκε σε εκκλησίες, κατηχητικά, χριστιανικές οργανώσεις, συλλόγους γονέων κτλ. όπου μαζεύονται υπογραφές, διοργανώνονται πορείες και online διαμαρτυρίες ενώ φτάσαμε και στο σημείο γονείς να απειλούν να μη στείλουν τα παιδιά τους το Σεπτέμβριο στο σχολείο αν προχωρήσουν με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (που σημειώστε πως έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του μαθήματος της Αγωγής Υγείας από το 2011!).

Ζούμε ξανά μέρες πανδημίας με τον “κοροδοϊό” και τα “μπόλια” να έχουν αντικατασταθεί από το “μάθημα που ενθαρρύνει το σεξ μεταξύ νηπίων και διαφημίζει την ανωμαλία” - άλλωστε αν δεν είναι ακριβώς οι ίδιοι Σταυροφόροι της Ψέκας που ηγούνται και αυτού του “κινήματος” σίγουρα κάνουν overlap τουλάχιστον κατά 80%. Ως γνωστόν όταν πέσεις στο λαγούμι των θεωριών συνωμοσίας πρέπει να χάψεις όλο το πακέτο: από την Επίπεδη Γη και τα εμβόλια MMR που προκαλούν αυτισμό μέχρι τα ερπετά που κυβερνούν τον πλανήτη, το Ξανθό Γένος, τους νεοταξίτες που ρουφούν το αδρενόχρωμα από νεκρά παιδιά για να διατηρούνται νέοι, μέχρι 5G, τα εμβόλια COVID με μικροτσίπ και τώρα, το νέο τους πασατέμπο, “η εκπόρνευση των παιδιών μέσω της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης”. Once a psek, always a psek, για να παραφράσουμε τη γνωστή ρήση για τους πεζοναύτες.

Φυσικά η πραγματικότητα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο αλλά είναι γνωστό πως έχουν πάρει διαζύγιο απ’ αυτή εδώ και χρόνια. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ότι όλα αυτά είναι γνήσιες, ανόθευτες και πεντακάθαρες μπούρδες, τα διαταραγμένα μυαλά θα δέσουν στο κρεβάτι του Προκρούστη οποιοδήποτε γεγονός προκειμένου να το κόψουν ή να το τραβήξουν για να ταιριάξει στις αρρωστημένες εμμονές τους.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Γενικός Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Ανδρέας Θεοδωρίδης εξήγησε ότι από το 2011 μέσα στα πλαίσια της ολιστικής προσέγγισης του θέματος της υγείας έχουν ενταχθεί θέματα που αφορούν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο, με έναν τρόπο που είναι κατάλληλος για την ηλικία τους με έναν βασικό στόχο: την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης. Μέσα από διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες τα παιδιά μαθαίνουν τι είναι ιδιωτικό μέρος, ο κανόνας του εσώρουχου, να μιλούν σε άτομα που εμπιστεύονται και πως να αναγνωρίζουν το grooming και έναν εν δυνάμει σεξουαλικό θηρευτή

Στην δημοτική εκπαίδευση η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση κινείται σε τρεις άξονες. Την Προσωπική Ανάπτυξη (ταυτότητες, αυτοαντίληψη, ανεξαρτησία) την Κοινωνική Ανάπτυξη (κοινωνική γνώση, κοινωνικές δεξιότητες, κοινωνική ταυτότητα και την Ηθική και Πνευματική Ανάπτυξη (ανάγκες άλλων, σεβασμός στη διαφορετικότητα, σεβασμός προς τους κανόνες, όρια και επιπτώσεις συμπεριφοράς). Σύμφωνα με τα αναλυτικά προγράμματα στο μάθημα Αγωγής Υγείας σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού διδάσκονται τα εξής:

- Να αναφέρουν τα αναπαραγωγικά μέρη του σώματος και να διακρίνουν ποια μέρη του σώματος είναι ιδιωτικά.

- Να αποδομούν στερεοτυπικές αντιλήψεις σε σχέση με το φύλο.

- Να ορίζουν την έννοια της οικογένειας μέσα από τις διάφορες μορφές της.

- Να αναλύουν χαρακτηριστικά της υγιούς οικογένειας.

- Να αναλύουν παράγοντες που επηρεάζουν την οικογενειακή ζωή.

- Να ορίζουν τη σεξουαλική ωρίμανση και τους τρόπους έκφρασης της σεξουαλικότητας.

- Να αναφέρουν μορφές ψυχολογικής, σωματικής, σεξουαλικής, οικονομικής βίας εντός της οικογένειας αλλά και ευρύτερα.

- Να ορίζουν την έμμηνο ρύση και να διακρίνουν μύθους και πραγματικότητες που σχετίζονται με αυτή.

Κύρια σημεία διδασκαλίας με βάση τις οδηγίες του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι το “όχι” σε οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά, η ιδιωτικότητα, ο κανόνας των εσωρούχων, τα καλά και κακά αγγίγματα, τα καλά και κακά μυστικά και οι «χρυσοί κανόνες» χρήσης της οθόνης (λένε ΟΧΙ σε γυμνές φωτογραφίες, λένε ΟΧΙ όταν δεν θέλουν να φωτογραφηθούν) και το δίκτυο ασφάλειας με πρόσωπα εμπιστοσύνης και με τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας (όπως η “Φωνή” που ξεκίνησε τη δική της έρευνα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση - μπορείτε να συμμετάσχετε εδώ)

Αυτός είναι ο σκοπός της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και είναι ο ιερότερος όλων: η προστασία των παιδιών από θηρευτές και η εκμάθηση των βασικών γύρω από το σώμα τους και όλες τις εκφάνσεις της αγάπης και της οικογένειας.

Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα όσων αντιδρούν με χυδαιότητες, παραπληροφόρηση και εμετικά fake news. Όπως οι ίδιοι προφανώς μεγάλωσαν μέσα στον φόβο, την άγνοια και το μίσος για οτιδήποτε διαφορετικό από την επιβαλλόμενη από πατριαρχία και θρησκοληψία “νόρμα”, το ίδιο θέλουν και για τα παιδιά τους. Προτιμούν, μέσα στον παραλογισμό τους, τα παιδιά τους να μάθουν για το σεξ από το ίντερνετ (όπου έχουν 24ωρη ανεξέλεγκτη πρόσβαση) παρά ας πούμε στο ελεγχόμενο και από τους ίδιους περιβάλλον του σχολείου με σχετικά προγράμματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο και την ΕΕ. Δεν εμπιστεύονται την άποψη του εκπαιδευτικού, του επιστήμονα ή του παιδοψυχολόγου για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση αλλά ακολουθούν τυφλά εκείνη του ανέραστου ηλικιωμένου άντρα που βασίζεται στα όσα έγραψαν άλλοι ανέραστοι ηλικιωμένοι άντρες πριν δύο χιλιετίες!

Και η ειρωνεία: Δεν αντιλαμβάνονται ότι η ύπαρξή τους και μόνο είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη για το πόσο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top