ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηλεκτρονικά η παραλαβή λογαριασμών τον Ιούλιο από το ΣΑΛΑ

Ηλεκτρονικά η παραλαβή λογαριασμών τον Ιούλιο από το ΣΑΛΑ

Σε καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και προστασία του περιβάλλοντος, προσβλέπει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, το οποίο θα αποστείλει για πρώτη φορά, τον ερχόμενο Ιούλιο, όλους τους λογαριασμούς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Καινοτομίας και Γαλάζιας Οικονομίας, του Δήμου Λεμεσού, ο Πρόεδρος του ΣΑΛΑ, Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε ότι αποτελεί μια πρωτοπόρα προσπάθεια η ψηφιοποίηση των λογαριασμών αποχετευτικών τελών.

«Το ΣΑΛΑ έχει επάξια κερδίσει τη φήμη ενός αποτελεσματικού και πρωτοπόρου οργανισμού, που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον και αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο», είπε και πρόσθεσε πως «ως ένας σύγχρονος και περιβαλλοντικά και κοινωνικά ευαίσθητος οργανισμός, το ΣΑΛΑ δεν θα μπορούσε παρά να προχωρήσει ακόμα ένα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό και αξιοποίηση της τεχνολογίας και του διαδικτύου για βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και για προστασία του περιβάλλοντος».

Όπως σημείωσε, οι πολίτες έχουν λάβει ήδη επιστολή που εξηγεί με κατανοητό τρόπο το πώς, μέσα από μια εύκολη διαδικασία, μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους για να λάβουν τον λογαριασμό τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η διαδικασία, είπε, προχωρεί κανονικά και ήδη έχουν γίνει χιλιάδες επικαιροποιήσεις, ενώ η προσπάθεια συνεχίζεται και εντατικοποιείται έτσι ώστε να ολοκληρωθεί πριν την αποστολή των λογαριασμών που προγραμματίζεται εντός Ιουλίου. Προέτρεψε εξάλλου το κοινό της Λεμεσού όπως φροντίσει για επικαιροποίηση των στοιχείων του μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ο κ. Νικολαΐδης σημείωσε ότι αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος αποστολής των αποχετευτικών τελών και όχι ο τρόπος πληρωμής τους, καθώς οι πολίτες θα συνεχίσου να αποπληρώνουν τους λογαριασμούς τους, είτε μέσω της JCC Smart, είτε στο ταμείο του ΣΑΛΑ, είτε με αποστολή ταχυδρομικής επιταγής.

Από την πλευρά του ο ΓΔ του ΣΑΛΑ, Γιάννης Τσουλόφτας εξήγησε τη διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων των πελατών, ενώ υπογράμμισε ότι η διαφωτιστική εκστρατεία, που περιλαμβάνει και διαφημιστικά σποτάκια από επώνυμους Κύπριους, θα εντατικοποιηθεί τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top