Στη δύναμη του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου εντάσσεται ως νέο μέλος ο Σύνδεσμος Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας

 Στη δύναμη του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου εντάσσεται ως νέο μέλος ο Σύνδεσμος Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας

Στη δύναμη του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) εντάσσεται σαν νέο μέλος ο Σύνδεσμος Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας (ΣΥ.ΚΕ.Α.Α.).

Στους κύριους σκοπούς του Συνδέσμου περιλαμβάνεται η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση του τομέα αποκατάστασης και αποθεραπείας στην Κύπρο, με κύριο στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών που προσφέρονται σε ασθενείς που χρήζουν αποκατάστασης και αποθεραπείας καθώς και στη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Η ψήφιση σχετικής νομοθεσίας για αδειοδότηση και λειτουργία των Κέντρων Αποκατάστασης που θα ρυθμίσει το επάγγελμα αποτελεί ένα από τους πρώτιστους στόχους του Συνδέσμου.

Στα ίδια πλαίσια θα συμβάλει στην προσπάθεια για ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας στον τόπο μας που αποτελεί μέρος της στρατηγικής για την τουριστική μας βιομηχανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE