ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα «είπε» με τον Βρετανό ΥΠΕΞ ο Κόμπος - Τον ενημέρωσε για ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ στο Κυπριακό

Τα «είπε» με τον Βρετανό ΥΠΕΞ ο Κόμπος - Τον ενημέρωσε για ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ στο Κυπριακό

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η διήμερη επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε ο Υπουργός Εξωτερικών Δρ Κωνσταντίνος Κόμπος στο Λονδίνο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε σήμερα με τον Βρετανό Υπουργό Εξωτερικών κ. James Cleverly. Κατά τη συνάντηση ο Δρ Κόμπος ενημέρωσε τον ομόλογό του για την πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας για ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ στις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλίων, με στόχο την επίλυση του κυπριακού προβλήματος. Συζήτησαν, επίσης, θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων Κύπρου - Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και σε σχέση με τις εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τη διεθνή επικαιρότητα.

Ο Δρ Κόμπος συναντήθηκε, στη συνέχεια, με τον Σκιώδη Υπουργό Ευρώπης κ. Stephen Doughty, ενώ χθες είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Κύπρο Sir Roger Gale. Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις καθώς και οι διεθνείς εξελίξεις.

Χθες το απόγευμα, ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε και με την ηγεσία της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Μεγάλης Βρετανίας, με κύρια θέματα συζήτησης το Κυπριακό και τρόπους στήριξης του έργου της παροικίας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top