ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Lidl Κύπρου στο πλευρό του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Η Lidl Κύπρου στο πλευρό του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Για τη Lidl Κύπρου, η κοινωνική αλληλεγγύη και η στήριξη των συνανθρώπων μας και των παιδιών, αποτελούν έναν από τους βασικότερους πυλώνες των δράσεών της.

Ως Χρυσός Χορηγός και με το μήνυμα «Παίζουμε με όρεξη για τους μικρούς πρωταθλητές!», η Lidl Κύπρου έδωσε δυναμικά το «παρών» της στον Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα «Αγωνίζομαι για τη ΖΩΗ… για Όνειρα και Ευχές», με στόχο την πολύτιμη ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος, στη Λάρνακα. Τη διοργάνωση ανέλαβαν ο Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η «Ομάδα FC Βετεράνων Κύπρου» και η «Ομάδα Επίλεκτων Παλαίμαχων Εθνικής Ελλάδας». Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν για την οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση του EURO 2004, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Άγγελος Μπασινάς αλλά και Κύπριοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν ενεργά στη μεγάλη αυτή γιορτή της ανθρωπιάς και του αθλητισμού.

Τραγουδιστές και ηθοποιοί πλαισίωσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την παρουσία τους. Από αυτό το μεγάλο γεγονός, δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, το Vantastic, η δημοφιλής κινητή καντίνα της Lidl Κύπρου, προσφέροντας σε όλο το κοινό αγαπημένα υγιεινά σνακ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top