LIKE ONLINE

Περιστέρι «κολλημένο» στον αέρα – Το μυστηριώδες θέαμα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Βίντεο

Περιστέρι «κολλημένο» στον αέρα – Το μυστηριώδες θέαμα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο - Βίντεο

Στο αχανές βασίλειο του διαδικτύου, όπου τα περίεργα και συναρπαστικά βίντεο αφθονούν, ένα πρόσφατο βίντεο ενός φαινομενικά… ακίνητου πουλιού που αιωρείται στον ουρανό έχει πυροδοτήσει ένα κύμα ίντριγκας και εικασιών.

Το αινιγματικό αυτό θέαμα, το οποίο κατέγραψε ένας έκπληκτος παρατηρητής, άφησε τους διαδικτυακούς χρήστες να απορούν κι άλλους να ισχυρίζονται ότι ζούμε στο «Matrix».

Το εν λόγω βίντεο δείχνει ένα πουλί, παγωμένο στον αέρα, να αψηφά τους νόμους της φύσης και να παραμένει εκεί εντελώς ακίνητο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το πουλί αιωρείται στον αέρα, με τα φτερά του ξεδιπλωμένα, σα να έχει απλώς… κολλήσει στον αέρα.

Αυτό το ασυνήθιστο θέαμα, που απαθανατίστηκε με ένα κινητό, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά σε όσους το παρακολούθησαν.

Δείτε το βίντεο

 

Οι χρήστες, που φημίζονται για τη συλλογική τους περιέργεια και την ικανότητά τους να συνθέτουν περίπλοκες αφηγήσεις και θεωρίες συνωμοσίας, στράφηκαν γρήγορα στην έννοια του «glitch in the matrix» (σσ όρος που αναφέρεται όταν συναντά κανείς αινιγματικά ή ανεξήγητα γεγονότα που αψηφούν την πραγματικότητα) ως πιθανή εξήγηση για το ακίνητο πουλί.

Το βίντεο εξαπλώθηκε τάχιστα στα social media και συνοδεύεται από… ζωηρές συζητήσεις και θεωρίες που προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν αυτό το αίνιγμα.

Κανείς δεν μπόρεσε να δώσει μια πειστική εξήγηση, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελεί κάποια οφθαλμαπάτη, ή κάποιο προϊόν μοντάζ.

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top