ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση για πληρωμής του τέλους ακίνητης ιδιοκτησίας από Δήμο Στροβόλου

Παράταση για πληρωμής του τέλους ακίνητης ιδιοκτησίας από Δήμο Στροβόλου

Στην παράταση για την πληρωμή του τέλους ακίνητης ιδιοκτησίας, κατόπιν σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, προχωρεί ο Δήμος Στροβόλου.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, ενημερώνει το κοινό ότι η τελευταία ημερομηνία για την πληρωμή του τέλους ακίνητης ιδιοκτησίας για το έτος 2023, είναι η Δευτέρα 31 Ιουλίου του 2023.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας www.strovolos.org.cy ή της εφαρμογής για έξυπνα κινητά του Δήμου (e-Strovolos) ή στα ταμεία του Δήμου καθημερινά από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 14.00, ή με προσωπική επιταγή που θα πρέπει να εκδοθεί στο όνομα του Δήμου Στροβόλου, η οποία θα αποστέλλεται στη διεύθυνση ΤΘ 28403, 2094 Στρόβολος ή με τραπεζική επιταγή, ζητώντας από την τράπεζά την έκδοση επιταγής στο όνομα του Δήμου Στροβόλου για το οφειλόμενο ποσό, η οποία θα ταχυδρομηθεί στην πιο πάνω διεύθυνση ή με ταχυδρομική επιταγή εκδοθεί σε οποιοδήποτε ταχυδρομικό γραφείο στο όνομα του Δήμου Στροβόλου για το οφειλόμενο ποσό, η οποία θα ταχυδρομηθεί στον Δήμο Στροβόλου στην πιο πάνω διεύθυνση.

Ο Δήμος Στροβόλου συστήνει τη χρήση του διαδικτυακού συστήματος πληρωμών (e-Strovolos), για ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβα» από Α. Δημητρίου – «Καταγγελία για στενή συνεργάτη της Υπ. Υγείας, που φέρεται να εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top