Αναλαμβάνει τα ηνία του κράτους για 48 ώρες ο Κουλίας

Αναλαμβάνει τα ηνία του κράτους για 48 ώρες ο Κουλίας

Τα ηνία του κράτους για 48 ώρες αναλαμβάνει από το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Ζαχαρίας Κουλίας, ο οποίος θα εκτελεί καθήκοντα Προεδρεύοντος της Δημοκρατίας.

Ο λόγος που ο κ. Κουλίας θα γίνει για μερικές ώρες ο πρώτος τη τάξει πολίτης της χώρας έχει να κάνει με το γεγονός πως θα απουσιάζουν ταυτόχρονα από την Κύπρο, τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όσο και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, οι οποίοι μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες για τις Συνόδους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αντίστοιχα.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Βουλής θα αναχωρήσουν το απόγευμα για την Βελγική πρωτεύουσα και θα επιστρέψουν στην Κύπρο την Παρασκευή, 30 Ιουνίου.

Σημειώνεται πως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κουλίας αναλαμβάνει, έστω και για μερικές ώρες, τα ηνία του κράτους, αλλά και ούτε η τελευταία, αφού η ταυτόχρονη απουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Προέδρου της Βουλής θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE