Αναλαμβάνει τα ηνία του κράτους για 48 ώρες ο Κουλίας

Αναλαμβάνει τα ηνία του κράτους για 48 ώρες ο Κουλίας

Τα ηνία του κράτους για 48 ώρες αναλαμβάνει από το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Ζαχαρίας Κουλίας, ο οποίος θα εκτελεί καθήκοντα Προεδρεύοντος της Δημοκρατίας.

Ο λόγος που ο κ. Κουλίας θα γίνει για μερικές ώρες ο πρώτος τη τάξει πολίτης της χώρας έχει να κάνει με το γεγονός πως θα απουσιάζουν ταυτόχρονα από την Κύπρο, τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όσο και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, οι οποίοι μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες για τις Συνόδους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αντίστοιχα.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Βουλής θα αναχωρήσουν το απόγευμα για την Βελγική πρωτεύουσα και θα επιστρέψουν στην Κύπρο την Παρασκευή, 30 Ιουνίου.

Σημειώνεται πως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κουλίας αναλαμβάνει, έστω και για μερικές ώρες, τα ηνία του κράτους, αλλά και ούτε η τελευταία, αφού η ταυτόχρονη απουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Προέδρου της Βουλής θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE