ΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν: Εμφανίστηκε ως ροκ σταρ στο Νταγκεστάν - Φήμες ότι ήταν ένας από τους σωσίες του - Βίντεο

Πούτιν: Εμφανίστηκε ως ροκ σταρ στο Νταγκεστάν - Φήμες ότι ήταν ένας από τους σωσίες του - Βίντεο

Υποδοχή ροκ σταρ επιφύλαξαν στο Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν ένθερμοι υποστηρικτές του κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Νταγκεστάν με τον ίδιο να ξαφνιάζει τους συμπολίτες του με την συμπεριφορά του.

Ήταν πράγματι ένας άλλος άνθρωπος... Χαμογελαστός, ιδιαίτερα προσιτός στο λαό, δεν δίσταζε να βγάζει selfies και να κάνει χειραψία με υποστηρικτές του δίχως να φοβάται ότι θα μολυνθεί από τη νόσο Covid.

Με το Κρεμλίνο να θέλει να επιβεβαιώσει ότι ο Πούτιν παραμένει ένας πανίσχυρος ηγέτης μετά την αποτυχημένη εξέγερση της ομάδας μισθοφόρων «Wagner» το περασμένο Σάββατο, το βίντεο και οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, απεικονίζουν το Ρώσο ηγέτη να βρίσκεται κοντά στο λαό του. Να καταργεί τις αποστάσεις ποζάροντας για selfies με τους συμπολίτες του.

Σ’ ένα στιγμιότυπο, ο Ρώσος πρόεδρος απεικονίζεται να φιλάει τρυφερά στα μαλλιά μία έφηβη που του ζήτησε μία φωτογραφία.

«Μπορεί να ήταν και ένας από τους σωσίες του»

«Ήταν πράγματι μία σπάνια δημόσια εμφάνιση του Πούτιν τόσο κοντά με το πλήθος με πολλούς να υποστηρίζουν ότι μπορεί να ήταν κι ένας από τους σωσίες τους», όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η αιφνίδια επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Πούτιν στο Νταγκεστάν της νότιας Ρωσίας, στην Κασπία Θάλασσα, περίπου δύο χιλιάδες χιλιόμετρα από τη Μόσχα, χαρακτηρίστηκε από αναλυτές, ως μία προσπάθεια αποκατάστασης του κύρους και της αξιοπιστίας του μετά την ανταρσία της ομάδας μισθοφόρων της «Wagner».

Αλλά και ο ίδιος επιχειρεί να δείξει ότι παραμένει λαοφιλής έχοντας την ευρεία στήριξη του ρωσικού λαού.

Ο Πούτιν, όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, μετέβη αεροπορικώς στην πόλη Ντερμπέντ του Νταγκεστάν, όπου κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο. Αφορμή της επίσκεψής του ήταν η μουσουλμανική «γιορτή των θυσιών» «Ιντ-αλ Αντχά».

Ο Ρώσος ηγέτης περιηγήθηκε σε μία αρχαία ακρόπολη και σ’ ένα ιστορικό τζαμί, όπου έκανε μία στάση για να ασπαστεί τους θαυμαστές του.

Σπάνια εμφάνιση χωρίς μέτρα για τον κορωνοϊό

Σε τέτοιες εμφανίσεις δεν μας έχει συνηθίσει ο μυστικοπαθής Πούτιν, τον οποίο ανώτερος αξιωματούχος ασφαλείας είχε περιγράψει ως «παθολογικά φοβικό για τη ζωή του», που απαιτούσε από τους συνεργάτες του κι όποιον ήθελε να τον συναντήσει, να μπαίνουν προηγουμένως σε καραντίνα δύο εβδομάδων στη διάρκεια της πανδημίας της νόσου Covid, επισημαίνει το βρετανικό δημοσίευμα.

Το «τραπέζι- παγοδρόμιο» που χρησιμοποιούσε ο Πούτιν στις συνομιλίες του πέρυσι με ξένους ηγέτες, όπως ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και ο Γερμανός Καγκελάριος, Όλαφ Σολτς, θεωρήθηκε ευρέως ως παιχνίδι εξουσίας, αλλά και ως τρόπος κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω του φόβου του ότι μπορεί να μολυνθεί από κορωνοϊό.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top