ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέριες για την τραγωδία στην Ίο - Ο Μαξ έψαχνε μια ημέρα για τον φίλο του, Άντριου, πριν να καταρρεύσει

Συγκλονίζουν οι λεπτομέριες για την τραγωδία στην Ίο - Ο Μαξ έψαχνε μια ημέρα για τον φίλο του, Άντριου, πριν να καταρρεύσει

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία με τους δύο 18χρονους Ιρλανδούς που έχασαν τη ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών στην Ίο έρχονται στη δημοσιότητα καθώς, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 18χρονος Μαξ Γουόλ έψαχνε για μια ημέρα τον φίλο του, Άντριου Ο' Ντόνελ, πριν τελικά να καταρρεύσει στο λιμάνι αφού έμαθε το τραγικό τέλος του συμμαθητή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μαξ επισκέφθηκε κατάστημα στην Ίο και έφτιαξε αφίσες για την εξαφάνιση του Άντριου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το βράδυ του Σαββάτου.

Κατά το δημοσίευμα με τις αφίσες στο χέρι ο Μαξ ενημέρωσε κατοίκους της Ίου για την εξαφάνιση του φίλου του ζητώντας πληροφορίες για την τύχη του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Άντριου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σε έναν γκρεμό στην περιοχή Γερμανώλη.

To δημοσίευμα της Daily Mail για τον θάνατο των δύο 18χρονων Ιρλανδών

Όταν έμαθε για το τραγικό τέλος του φίλου του, ο Μαξ αποφάσισε να επιστρέψει στο Δουβλίνο προκειμένου να βρεθεί μαζί με ανθρώπους που γνώριζαν τον Άντριου και να μοιραστεί μαζί τον πόνο τους αλλά δεν πρόλαβε καθώς κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή στο λιμάνι της Ίου όπου περίμενε το πλοίο για τον Πειραιά.

Όπως είπαν φίλοι του ο Μαξ ήταν «συντετριμμένος» για τον θάνατο του Άντριου και είχε αποφασίσει ότι «το πάρτι τελείωσε» μαζεύοντας τα πράγματά του για να επιστρέψει στην Ιρλανδία.

Η σορός του 18χρονου Άντριου εντοπίστηκε στο γκρεμό χάρη στο σήμα από το κινητό του τηλέφωνο, δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου St Michael’s College στο οποίο φοιτούσαν οι δύο νεαροί Ιρλανδοί. Σύμφωνα με τον ίδιο «αν ο Άντριου περπατούσε ένα-δύο μέτρα δεξιά ή αριστέρα της διαδρομής που είχε ακολουθήσει, μπορεί να μην είχε βρεθεί στο κενό».

Ο ίδιος επιβεβαίωσε από τη μια ότι ο Μαξ αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του καθώς είχε υποβληθεί σε εγχείριση πριν από μερικά χρόνια και από την άλλη ότι ο Άντριου είχε περάσει τις τελευταίες ώρες πριν τον τραγικό θάνατό του σε μπαρ της Ίου καταναλώνοντας αλκοόλ πριν τελικά να πάρει τη μοιραία απόφαση να αφήσει την παρέα του και να επιστρέψει μόνος του στο κατάλυμα στο οποίο έμενε στο νησί.

Φως στα αίτια των θανάτων των δύο άτυχων αγοριών από την Ιρλανδία στην Ίο αναμένεται να ρίξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις. Οι τραγικοί γονείς χτες, Τρίτη, το πρωί παρέλαβαν τις σορούς των παιδιών τους από το κέντρο υγείας του νησιού, τις συνόδευσαν στο πλοίο που τις μετέφερε στον Πειραιά και στη συνέχεια στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου και περιμένουν απαντήσεις από τους ιατροδικαστές.

Αν και τα τραύματα του Άντριου υποδηλώνουν πως παρεξέκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να σκοτωθεί, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής αμέλειας. Τα ποτά που κατανάλωσε ο ίδιος και οι συμμαθητές του μπορεί να είχαν αλλοιωθεί καθώς η ιατροδικαστική έκθεση μπορεί να δείξει αν κάποιο είδος επαγόμενης ουσίας μπορεί να συνέβαλε στους θανάτους και των δύο αγοριών.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top