ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η Κύπρια που τραυματίστηκε σε νοσοκομείο και της κάλεσαν ασθενοφόρο - «Μπορούσε να έχω αιμορραγία στο κεφάλι και δεν ερχόταν κανείς»

Συγκλονίζει η Κύπρια που τραυματίστηκε σε νοσοκομείο και της κάλεσαν ασθενοφόρο - «Μπορούσε να έχω αιμορραγία στο κεφάλι και δεν ερχόταν κανείς»

Σπασμένα πλακάκια και φθαρμένο δάπεδο ήταν η αιτία για ατύχημα εργαζόμενης στο Νοσοκομείο Λάρνακας στις 27 Ιουνίου, ενώ χρειάστηκε να περιμένει τουλάχιστον 45 λεπτά για τη μεταφορά της στις Πρώτες Βοήθειες.

Η Παναγιώτα Πίρτα περιέγραψε το όλο περιστατικό στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του Omega αναφέροντας ότι θα κινηθεί νομικά για το όλο ζήτημα.

«Δουλεύω πολλά χρόνια στο νοσοκομείο, και έχει αρκετό καιρό που είναι το δάπεδο έτσι ενώ στον διάδρομο έχουν βάλει και παλέτα με αναλώσιμα. Πήγα να πάρω την αποθήκη πριν τις 8, σκουντούφλησα και έπεσα κάτω. Χτύπησα πάρα πολλά έχει κι άλλους συναδέλφους που χτύπησαν αλλά όχι τόσο πολύ. Πήραν στις Α’ βοήθειες να έρθουν να με πάρουν και απάντησε ένας νοσηλευτής ‘φορτώστε την τζαι φέρτε την ή τηλεφωνήστε ασθενοφόρο’».

Δεν μπορούσαν οι εργάτες να την κουβαλήσουν όπως εξήγησε γιατί μπορεί να είχε κάτι και παρέμεινε στο πάτωμα μέσα στα αίματα.

«Ήρθε μια νοσοκόμα. Λιποθύμησα ήμουν πολύ ώρα κάτω στο πάτωμα. Με επανέφερε και μου είπε έλα να κάτσεις στο τροχοκάθισμα να σε πάρουμε. Έφεραν το τροχοκάθισμα και με πήραν τελικά στις Πρώτες Βοήθειες», είπε.

«Ήταν πολλή η διάρκεια της ώρας που περίμενα και αυτό ξεσήκωσε όλους τους εργάτες», σημείωσε η κ. Παναγιώτα.

Μάλιστα, όπως η ίδια ανέφερε για να την πάρουν με το τροχοκάθισμα έπρεπε να παρέμβει η νοσοκόμα μιλώντας με τα κεντρικά γραφεία του ΟΚΥπΥ.

«Σκεφτόμουν ότι δουλεύω στο νοσοκομείο εδώ και τόσα χρόνια και έπεσα και χτύπησα και μπορούσε να έχω αιμορραγία στο κεφάλι και δεν ερχόταν ένας έστω απλός νοσοκόμος να με σηκώσει», είπε με σπαραγμό.

Όπως ανέφερε έχει κάταγμα στη μύτη, θλάση ενώ δεν μπορούσε να αναπνεύσει. «Με πήραν μου έκαναν ένα αξονικό εγκεφαλογράφημα, το μάτι μου είχε πρόβλημα μελάνιασε όλο και δεν κάλεσαν ούτε οφθαλμίατρο ούτε ωτορυνολαρυγγολόγο», πρόσθεσε.

Μάλιστα λιποθύμησε ξανά, πήγε στις Πρώτες Βοήθειες και περίμενε 2,5 ώρες μέχρι να τη δει γιατρός ο οποίος της είπε «είσαι καλή, να πέφτεις και να μεν σηκώνεσε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top