ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντά στα «πυρά» Στεφάνου ο Πρόεδρος - «Είμαι εδώ για να ενώσω τον κυπριακό λαό, όχι για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα»

Απαντά στα «πυρά» Στεφάνου ο Πρόεδρος - «Είμαι εδώ για να ενώσω τον κυπριακό λαό, όχι για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα»

Είμαι εδώ για να ενώσω τον κυπριακό λαό, ώστε να πορευτούμε μαζί για να πετύχουμε τον στόχο της επανένωσης της πατρίδας μας, είπε σήμερα (15/7) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την ειδική συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων για τις μαύρες επετείους, και κληθείς να σχολιάσει αναφορά του ΓΓ του ΑΚΕΛ περί απόδοσης τιμών από την Κυβέρνηση στους καταδρομείς κατά το πραξικόπημα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «είμαι εδώ για να τιμήσω όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για να προασπίσουν τη δημοκρατία».

«Είμαι εδώ για να τιμήσω όλους αυτούς που μέσα από τους αγώνες τους προστάτευσαν ό,τι πιο σημαντικό έχουμε. Δεν είμαι εδώ για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα, για να δικαιολογήσω όλους αυτούς που εμπλέκονται στο προδοτικό πραξικόπημα», πρόσθεσε.

«Την ίδια στιγμή ως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είμαι εδώ για να ενώσω τον κυπριακό λαό, να πορευτούμε από κοινού, για να πετύχουμε αυτό που θεωρώ για όλους μας ότι είναι ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος, η απελευθέρωση, ο τερματισμός από την κατοχή και η επανένωση της πατρίδας μας. Και σε αυτό τον στόχο θα πορευτούμε όλοι μαζί», κατέληξε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top